Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

Club Harha – Mentalismia ja Burleskia

Club Harha huiputtaa ja viettelee. Toukokuun Harhassa on vahva mentalismipainotus, sillä Harhan isännät Jose Ahonen ja Johannes Malkamäki esittävät tuotantoaan yhdessä ja erikseen.

Josen ja Johanneksen mentalismi on hauskaa ja tyylikästä. Illan aikana isännät arvaavat ennalta monen katsojan tekemät päätökset, vaikka valinnanvapaus päätöksissä on aina täysin avustajalla. Luvassa on mahdottomia sattumia ja tajunnanräjäyttäviä hetkiä. Tätä on mentalismi parhaimmillaan!

Jose ja Johannes esittävät myös hetkessä hitiksi muodostuneen ”Temppuja suomalaisista taikakirjoista” –numeron, jossa toinen parivaljakosta lukee kirjasta miten temppu kuuluisi tehdä, ja toinen koittaa parhaansa mukaan tehdä tempun sanelun tahtiin. Väliajaksi kirjat jätetään kaikkien luettavaksi lavalle. On katsojan päätös, haluaako hän paljastaa tempun itselleen.

Isännät kiertävät pöydissä väliajalla lähitaikuutta ja close up -mentalismia tehden. Lähitaikuudessa koet ihmeitä omien silmien alla ja omissa käsissä!

Club Harhan mystisen tunnelman kruunaa burleskitähti Sin D. Skye. Sin aloitti burleskiuransa vaatimattomasti astumalla lavalle Las Vegasissa, ja on sittemmin jatkanut kansainvälisten lavojen kiertämistä Suomessa esiintymisen lisäksi. Hänet tunnetaan klassisen burleskin ja kabareen taidokkaana tulkitsijana, joka tuo menneiden aikojen loistokkuutta nykyhetkeen. Paitsi burleskitaiteilija, hän on myös tanssija, taikurin avustaja, pin-up -malli, sekä hallitseva Miss Pin-Up Finland.

05.05.2018 19:00-21:00
25-27 Hämeenkatu