Siirry sisältöön

COCKNEY REJECTSIN VIIMEISEKSI JÄÄVÄ KIERTUE RANTAUTUU MYÖS SUOMEEN

Lontoolaisyhtye Cockney Rejects saapuu esiintymään Suomeen lokakuun lopulla! 70-luvun lopulla perustettu punk rock -bändi on kertonut käynnissä olevan kiertueen jäävän heidän viimeisekseen. Näin ollen kaksi lokakuun konserttia jäävät myös Cockney Rejectsin viimeisiksi Suomen konserteiksi.

Jo perustamisestaan lähtien Cockney Rejectsilla on ollut merkittävä vaikutus punk rock -kentällä. Vuonna 1978 perustetun bändin debyyttisingle Flares n’ Slippers paitsi poiki levytyssopimuksen, myös nousi yhtyeen läpimurtohitiksi. Sittemmin yhtye on julkaissut kymmenen albumia, joista viimeisin, Power Grab, julkaistiin vuonna 2022. Cockney Rejectsin tunnetuimmat singlet ovat inspiroineet myös punkin seuraavan sukupolven bändejä – muun muassa Rancid ja Dropkick Murphys ovat nimenneet Cockney Rejectsin yhdeksi esikuvistaan. Yhtye tunnetaan etenkin Oi!, Oi!, Oi! -kappaleestaan, josta johdettiin myös nimi 70-luvulla Iso-Britanniassa syntyneelle oi!-musiikkigenrelle.

Huomioithan, että ovella ei ole lipunmyyntiä. Lipun hinta nousee Tiketissä tapahtumapäivänä ovien auetessa ja myynti jatkuu verkkokaupassa ovien auettua, mikäli lippuja on jäljellä.

Lipun hinta ovien auettua 28 €.

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: klubi@tullikamari.fi

****

Tutustu Tullikamarin turvallisemman tilan periaatteisiin https://tullikamari.fi/info/turvallisuus-ja-turvallisemman-tilan-periaatteet.https://tullikamari.net/uutiset/turvallisuus

Ovet klo 20:00