Siirry sisältöön

Color Dolor julkaisi marraskuussa 2021 neljännen ja viimeisen albuminsa Blurry Things. Levynjulkaisukiertue on samalla yhtyeen jäähyväiskiertue, ja viimeisen Tampereen keikkansa yhtye esittää G Livelabissa. Erityispitkän jäähyväiskeikan ohjelmistossa kuullaan uuden levyn kappaleiden lisäksi Color Dolor -yhtyeen parhaita kappaleita aiemmilta albumeilta.

Color Dolor on helsinkiläinen alternative pop -duo, jonka muodostaa Stina Koistinen ja Nicolas ‘Leissi’ Rehn. Yhtye on julkaissut neljä albumia, joista Love (Soliti 2018) voitti Teosto-palkinnon huhtikuussa 2019.

G Livelabissa yhtye esiintyy bändikokoonpanolla.

Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, keikalle myydään opiskelijalippuja ovelta ennen konsertin alkua hintaan 15 € / kpl. Opiskelijalippuihin vaaditaan opiskelijakortti tai muu opiskelutodistus. Konsertti on ikärajaton. Kouluikäiselle alle 18-vuotiaalle lapselle voi hankkia myös opiskelijalipun ovelta, mikäli konsertti ei ole ennakkoon loppuunmyyty. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta.

HUOM! Konsertti järjestetään pääosin seisomakonserttina. Voit kuitenkin halutessasi varata itsellesi istumapaikan konserttiin tekemällä ennakkotilauksen G Livelab -sovelluksella. Olethan tarkkana, että teet ennakkotilauksen oikean tapahtuman alle. Muistathan mainita seurueenne henkilömäärän lisätietoja -kohdassa, niin pystymme takaamaan vierekkäiset istumapaikat koko seurueelle. Huomioithan, että ennakkovarauksia otetaan vastaan hyvin rajoitettu määrä.

G Livelab Tampereen keikat ovat ikärajattomia.

G LIVELAB TAMPERE – TURVALLISUUSOHJE:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus