Craftaway-käsityöretriitti - Visit Tampere

Craftaway-käsityöretriitti

Rauhoitu, rentoudu ja palaudu.

Johanna Tahlo ja Heidi Kormano, tietävät, millainen merkitys omalla hyvinvoinnilla on jaksamiseen – niin kotona kuin duunissakin. Käsityöt, luonto ja pysähtyminen ovat heidän henkireikiä ruuhkavuosina yrittäjän ja perheen arjessa.

Nyt he haluavat kutsua myös sinut rentoutumaan kanssaan viikonlopun mittaiselle käsityöretriitille! Luvassa ei ole pitsinnypläystä tai neuleita vaan rehtiä puutyötä Tahlon tilan lähipuusta ja kierrätysmakramea.

Artesaani Heidi Kormano on käsityötaitajamme ja hänen johdollaan viikonlopun aikana rakennetaan lähipuusta maalaisromanttisia, puisia sisustuslaatikoita ja opetellaan tekemään kalkkimaalia itse. Sunnuntaina verrytellään sormia vielä kierrätyspajassa, jossa tehdään amppeli hyödyntäen uusiomateriaalia. Heidiin voit tutustua tarkemmin täällä: https://heidikormano.com/

Tahlon tilan upeat puitteet tarjoavat täydellisen ympäristön viikonlopun irtiotolle. Sauna ja palju järvimaisemalla lämpiävät joka ilta ja viikonlopun aikana nautitaan lähiruokaherkkuja niin illallisten kuin runsaiden aamiaistenkin parissa.

Ilmoittaudu mukaan täällä: https://forms.gle/5FBFrQbPecLobxsUA. Viimeinen ilmoittautumispäivä on perjantaina 20.3.2020.

03.04.2020-05.04.2020 17:00-15:00
Tahlo Ventures, Yli-Tahlon rantatie 38, 34140 Ylöjärvi

Lisää luettavaa

Designlöytöjä Tampereelta
Design-liikkeet

Designlöytöjä Tampereelta

Tee kierros ihaniin tamperelaisiin designputiikkeihin!
Lue lisää
Ostoskeskukset ja tavaratalot
Kauppakeskukset & Tavaratalot

Ostoskeskukset ja tavaratalot

Tampereella shoppailtavaa riittää, sen todistaa jo ostoskeskusten määrä!
Lue lisää