Siirry sisältöön

DESIGNTORI SYKSY 27.8. SUNNUNTAINA KLO 11-17, TULLIKAMARI TAMPERE. VAPAA PÄÄSY

DESIGNTORI JOULU 3.12. SUNNUNTAINA KLO 11-17, TULLIKAMARI TAMPERE.

Odotettu muotoilutapahtuma Tampereen Designtori esittelee muotoilua, kuten kodintuotteita, vaatteita, koruja ja asusteita kotimaisilta brändeiltä. Designtori järjestetään Tullikamarilla, joka tarjoaa punatiilisine seinineen upeat puitteet lämminhenkiselle tapahtumalle. Designtori on vuosien varrella saanut paljon palautetta rennosta ja ihanasta tunnelmastaan – koe se itse ja ota kaveri mukaan!

Elokuisella Designtorilla on paikalla yli 50 mielenkiintoista muotoilualan yritystä ympäri Suomea sekä Galleria Rajatilan taiteilijan Niina Kiiverin taidenäyttely. Uutuuksina tapahtumassa myös: YARNISH -virkkaustyöpaja, SUSTINARE -vaatteiden ja asusteiden huoltopiste sekä herkullinen pizza & pasta pop up!
Takuuvarmana rennon tunnelman luojana DJ Sara-Maaria.

YARNISH -virkkaustyöpaja: Osallistu työpajaan ja virkkaa spiraalitekniikalla pieni korimainen työ erilaisista urbaanin ympäristön tarjoamista materiaaleista. Virkkaustyöpaja järjestetään Designtorilla vaatesuunnittelija Riikka Peltolan johdolla, yhteistyössä Seams Helsingin kanssa.Työpajan tavoitteena on oppia virkkaamaan materiaalista muotoja, jota voi hyödyntää esimerkiksi korien tekemisessä. Työpajan järjestäjät tuovat tarvittavat materiaalit ja työkalut, mutta voit hyödyntää tekemisessäsi myös omia materiaaleja. Paikalla on erilaisia lankamaisia materiaaleja, kuten villaa, pellavaa, paperia, siimaa ja metallilankaa. Osallistumismaksu 30 euroa. Aiempaa kokemusta virkkauksesta ei tarvitse olla. Ennakkoilmoittautumista ei vaadita.

PIZZA & PASTA POP UP: Koko perheen amerikkalaistyylinen herkutteluravintola Crispy Company Kalevasta parkkeeraa pizzakärryn Designtorille. Tarjolla tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista käsityönä valmistettua artesaanipizzaa ja PSTA ravintolan valmistamaa pastaa.

GALLERIA RAJATILAN taidenäyttely: Niina Kiiveri, Soft Ponies, 2023. Niina Kiiveri on tamperelainen kuvataiteilija, jota tällä hetkellä kiinnostaa haaveet ja niiden toteuttamisen mekanismit. Designtorille hän tuo esille uuden teoksensa Soft Ponies. Teoksen ponit elävät toista elämäänsä. Niillä on oma menneisyys, tunteet ja uusi identiteetti, omat tarinat kerrottavaksi. Ponit ovat pehmeitä, mutta koviksia, etuoikeutettuja ja syrjäytettyjä. Mikä poni sinä olet? Teoksen materiaalina käytetyt pehmoponit on hankittu kirpputoreilta ja kierrätyskeskuksista.

TAITO PIRKANMAAN korubaari: Korubaarissa jokainen voi itse suunnitella ja valmistaa unelmiensa korvakorut erimuotoisista ja -värisistä korunosista. Käsinmaalatut osat ovat kotimaista koivuvaneria ja ne on valmistettu Seinäjoella. Tähän baariin ei ole ikärajaa, joten kaikki ovat tervetulleita luomaan upeita koruja joko itselle tai lahjaksi.
Lämpimästi tervetuloa nauttimaan monipuolisesta kotimaisen designin tapahtumasta! VAPAA PÄÄSY.