Dominutz &Ruamjai: Voimaa - Visit Tampere

Dominutz &Ruamjai: Voimaa

Tamperelaisen Dominutzin ja jyväskyläläisen Ruamjain Voimaa-konsertti.

—–

Yhteistyössä on voimaa. Se tekee vahvemmaksi. Voimassa on mahdollisuus vaikuttaa.

Laulun voima on luonnonvoimien kaltainen ilmiö – millaista voimaa se on? Jäljet jättävää, muutosta tuovaa, primitiivistä; mutta myös yllättävää, sykähdyttävää ja kaunista. Se on osa kaikkea. Se on loppuja, se on uusia alkuja ja tarinoita niistä. Liikkeelle sysäävä voima. Mahti. Vimma ja imu jonkin asian tai ihmisen luo.

Se että on jotakin omaa. Päätös kävellä pois. Tukea, ymmärrystä.

Voimaa.

—–

YKSITTÄISLIPUT:
aikuiset: 20 €
opiskelijat, eläkeläiset, työttömät: 10 €
lapset (5-12 v.): 5 €
alle 5-vuotiaat: vapaa pääsy

Liput myynnissä Ruamjain Holvi-verkkokaupassa (https://holvi.com/shop/ruamjaikuoro/section/konserttiliput/) ja ovella ennen konserttien alkua.

RYHMÄLIPUT:
10 hlöä / 100 €

Ryhmälippuvaraukset vain etukäteen https://www.dominutz.fi/liput/ tai dominutz@gmail.com torstaihin 3.5.2018 mennessä. Maksetaan joko tilille etukäteen tai käteisellä sisäänpääsyn yhteydessä.

—–

Dominutz:
Dominutz on vuonna 2006 perustettu tamperelainen lauluryhmä, jonka riveissä laulaa 16 naista. Ryhmä on aloittanut neljän naisen voimin ja on vuosien kuluessa kasvanut vähitellen nykyiseen kokoonsa. Dominutzin ohjelmisto koostuu suomalaisesta ja ulkomaisesta pop- ja rockmusiikista sekä laulajien omista kappaleista. Tiivis yhteishenki ja tavoitteellisuus ovat tyypillistä Dominutzia – iloista ja hulluttelevaa mieltä tietenkään unohtamatta.

Dominutz julkaisi viime vuonna viiden kappaleen mittaisen EP:n nimeltä Aurinkomatka, jolta konsertissa kuullaan Dominutzin laulaja Elina Majurin sävellykset Anni Sinnemäen teksteihin ”Veljet” ja ”Uunisaari”. Dominutz tulkitsee lisäksi kotimaisia kappaleita mm. Jannalta ja Ultra Bralta. Ulkomaisia covereita edustavat Meghan Trainorin ja Alice Cooperin hitit. Kappaleiden sovitukset ovat Dominutzin nykyisten ja entisten laulajien sekä laulajien tuttavapiiriin kuuluvien henkilöiden käsialaa.

Ruamjai:
Jyväskyläläinen Ruamjai on rohkea ja raikas sekakuoro, joka on hurmannut eläväisellä esiintymisellään yleisöjä kotimaassa ja ulkomailla. Kansanmusiikista ponnistava kuoro taitaa myös tunnelmat klassisesta viihdemusiikkiin – aina taatulla Ruamjai-tyylillä. Sana ruamjai tarkoittaa thain kielellä yhteistä sydäntä, ja yhteisyydessä on parhaimmillaan myös kuoromusiikin sydän. Ruamjai sykkii ja soi isommin kuin yhteenlasketut laulajansa. Kuoroa johtaa Kirsi Kaunismäki-Suhonen.

Uuden kevätohjelmiston lisäksi konserteissa kuullaan kappaleita Ruamjain uunituoreelta KULO EP:ltä, jolle on valikoitunut voitokkaan Italian-kisamatkan parhaimmistoa. KULO julkaistaan digitaalisena Spotify-musiikkipalvelussa 20.4.2018.

—–

05.05.2018 18:00-20:00
25b Hämeenkatu