Earth Hour Tampere - Visit Tampere

Earth Hour Tampere

Tampereen Earth Hourin tähtinä Pauli Hanhiniemi, Laura Moisio ja vampyyrit.

Lauantai-iltana 30.3. kannattaa sammuttaa kodin valot, napata taskulamppu mukaan ja saapua museokeskus Vapriikkiin, jossa Tampereen kaupunki järjestää Earth Hour Tampere -tapahtuman kello 20 – 22 osana maailman suurinta, WWF:n organisoimaa ilmastotapahtuma Earth Houria. Tapahtumassa on luvassa tärkeää ilmastoasiaa, musiikkiesityksiä, Flamman henkeäsalpaava tulishow sekä mahdollisuus tutustua Dracula – Vampyyrit Vapriikissa -näyttelyyn ainutkertaisesti taskulampun valossa.

klo 18, 19 ja 20
Taskulamppuopastus Dracula – Vampyyrit Vapriikissa -näyttelyyn. Verta, lepakoita, selkäpiitä karmivia tarinoita… Uskallatko mukaan matkalle vampyyrien maailmaan, kun valot on sammutettu? Kierrokselle kannattaa ottaa mukaan oma tasku- tai otsalamppu, tarvittaessa löytyy myös lainalamppuja. Taskulamppuopastus kestää noin 45 minuuttia. Kierros on K-12.

klo 18 ja 19
Kynttiläopastus Tampere 1918 -näyttelyyn. Ota näyttelyn sisäänkäynniltä lainaksi led-kynttilä ja tule valaisemaan koskettava näyttely tunnelmallisesti samalla, kun opas kertoo sisällissodan Tampereesta. Kierros kestää noin 45–60 minuuttia. Kierros on K-12.

Earth Hour Tampere -tapahtuma alkaa Vapriikin ravintolasalissa kello 20, jolloin viisi tamperelaista Ilmastosankaria palkitaan ja Kestävä Tampere -ohjelman ohjelmapäällikkö Pauli Välimäki kertoo Tampereen kaupungin tekemästä ilmastotyöstä. Kello 20:30 Vapriikin valot sammuvat ja ääneen pääsee Laura Moisio, jonka jälkeen lavalle nousee Pauli Hanhiniemi. Vapriikki on poikkeuksellisesti auki kello 21:30 saakka, jonka jälkeen illan päättää tulitaideyhdistys Flamman vampyyriaiheinen tulishow, joka alkaa Vapriikin pihassa Museokeskuksen ovien sulkeutuessa.

Earth Hour Tampere -tapahtuma on maksuton, mutta Vapriikin Dracula-näyttelyyn tutustumisesta peritään normaali pääsymaksu. Vapriikin pääsymaksulla pääsee osallistumaan myös Museokeskuksen taskulamppu- ja kynttiläopastuksiin.

30.03.2019 18:00-22:00
Vapriikki, Alaverstaanraitti, Tampere

Lisää luettavaa

Entä jos sataa?
Kaupunki & kulttuuri

Entä jos sataa?

Vaikka Tampereella maisemat ovatkin erinomaisia, löytyy sisätiloistakin paljon mukavaa tekemistä!
Lue lisää
Vaihtuvia näyttelyitä Tampereella
Museot

Vaihtuvia näyttelyitä Tampereella

Katso lista ajankohtaisista vaihtuvista näyttelyistä!
Lue lisää
Tampereen museot
Museot

Tampereen museot

Tampereen museot eivät jätä kylmäksi. Tarjontaa on ihan kaikille!
Lue lisää