EGS – History is Made at Night - Visit Tampere

EGS – History is Made at Night

Suomen kansainvälisesti tunnetuimman graffititaiteilijan EGSin taidetta on esillä ensimmäistä kertaa Tampereella yksityisnäyttelyssä Galleria Himmelblaussa 7.9.–6.10.2019.

Yön pimeydessä tehdään asioita, jotka jättävät jäljen historiaan. Monet vallankumoukset, uhkarohkeat unelmat ja epätoivoiset erehdykset ovat saaneet alkunsa aamuyön tunteina. Aamun valjetessa maailma näyttäytyy uudessa valossa. Öiseen aikaan on syntynyt myös moni EGSin teos.

EGSin taidetta on esillä ensimmäistä kertaa Tampereella yksityisnäyttelyssä Galleria Himmelblaussa. “History is Made at Night” on EGSin on ensimmäinen yksityisnäyttely Suomessa sitten vuoden 2018 Helsingin Taidehallin menestysnäyttelyn. Himmelblaussa on esillä lasiveistoksia, maalauksia, grafiikkaa ja installaatio. Suurin osa töistä on esillä ensimmäistä kertaa. Grafiikanteokset EGS on tehnyt Grafiikanpaja Himmelblaussa yhteistyössä Himmelblaun vedostajien kanssa.

EGS kiertää edelleen maailmaa maalaamassa kaduille ja hylättyihin rakennuksiin. Hänestä ei ole valokuvia eikä hän paljasta kasvojaan ja henkilöllisyyttään julkisuuteen myöskään Galleria Himmelblaun näyttelyn yhteydessä.

07.09.2019 12:00-16:00
Grafiikanpaja Himmelblau Oy, Finlaysoninkuja, Tampere

Lisää luettavaa

Virtuaalimatkalle kulttuurin pariin
Museot

Virtuaalimatkalle kulttuurin pariin

Kulttuurimatkalle museoihin ja näyttelyihin kotoa käsin.
Lue lisää
Tampereen museot
Museot

Tampereen museot

Tampereen museot eivät jätä kylmäksi. Tarjontaa on ihan kaikille!
Lue lisää
Top 5 taidemuseot
Museot

Top 5 taidemuseot

Tampereella ja seudulla on useita maankuuluja taidemuseoita.
Lue lisää
Kulttuuria lapsille
Lapsille

Kulttuuria lapsille

Kulttuuririennot kutsuvat Tampereella ja lähiseudulla!
Lue lisää