Elinkustannukset nousevat ja ruoan hinta kallistuu entisestään. Nyt jos koskaan on aika tehdä ilmastoteko ja suosia hävikkiruokaa, mutta millaisia asenteita siihen liittyy? Miten hävikkiruoan minimoiminen käytännössä onnistuu ja kenelle markettien punalaputetut tuotteet kuuluvat?
EkoLivessä on keskustelemassa Suomen todennäköisesti kuuluisin dyykkari Onni Tonkija, Yliopistonlehtori, KTT Malla Mattila, Kierto-hävikkiruokaravintolan Kristiina Vidqvist ja kestävän ruoan asiantuntija Sanna Teinilä Ekokumppaneilta. Asiantuntijat tarjoavat taatusti mielenkiintoisen kattauksen illan teemaan!
Maksuton ja ikärajaton EkoLive järjestetään Tampereen G Livelabissa. Tapahtumaa voi seurata livenä myös YouTubessa.
EkoLiven järjestää Ekokumppanit yhteistyössä KIERTO – Kiertotaloudesta kasvua -hankkeen kanssa.