Siirry sisältöön

Finlayson Live 2022

Finlayson Live -konsertit tuovat jälleen kesäisen tunnelman Väinö Linnan aukiolle heinä-elokuussa. Nimekkäistä artisteista ja hyvästä fiiliksestä voi nauttia 6.7–10.8. keskiviikkoiltaisin klo 20. Ohjelman tarjoaa Finlaysonin alue. Järjestäjänä Nem Agency. Vapaa pääsy.

Ke 6.7 klo 20 Pekka Nisu.
Nisu on laulaja-lauluntekijä, jonka elinvoimainen musiikki kertoo tavallisten ihmisten elämästä. Artistin uusi albumi ”Kaiken täytyy mennä” ilmestyi maaliskuussa, joten keikalla on luvassa uutta musiikkia. Nisu tunnetaan Pimeys-yhtyeen laulaja-kitaristina.

Ke 13.7. klo 20 Pauli Hanhiniemi MAD.
Legendaarinen suomirockin konkari saapuu Finskulle. Hanhiniemen ja basisti Ville Rauhalan melko akustinen duo MAD esittää Paulin eri yhtyeiden kappaleita vuosien varrelta. Taattua kesäfiilistelyä luvassa!

Ke 20.7. klo 20 JP Leppäluoto.
Leppäluoto on intensiivinen ja karismaattinen esiintyjä, joka tunnetaan muun muassa Charon, Harmaja ja Northern Kings -yhtyeistään, sekä Raskasta Joulua -kokoonpanosta. Artistin soolokeikat ovat olleet alusta alkaen menestyksekkäitä ja loppuunmyytyjä.

Ke 27.7. klo 20 Sara Siipola.
Siipola on laulaja-lauluntekijä, jonka hätkähdyttävä ääni ja poikkeuksellinen kyky välittää tunnetta musiikin kautta tekevät yleisöön kun yleisöön vaikutuksen. Soulia ja poppia yhdistelevän laulajan singlet ovat nousseet joka kerta Spotify-listan top100:n.

Ke 3.8. klo 20 Pekko Käppi.
Tamperelainen Käppi on noussut Suomen tämän hetken kuumimmaksi folkrockgenren ääneksi. Tämän miehen tahdissa vähän viileämpikin kesäilta lämpenee hetkessä!

Ke 10.8. klo 20 Rosita Luu ja Lyyti.
Luu on monipuolinen artisti, jonka albumeilla on kuultu kaikuja niin glam rockista, popista, elektronisesta musiikista, soulista kuin kantristakin. Luu on kivunnut myös Emma-ehdokkaaksi. Lyyti taas kuuluu tämän hetken puhutuimpiin indie-artisteihin, jonka omaleimainen runoelmapoppi herkistää ja hurmaa.

Ohjelmamuutokset mahdollisia.

www.finlaysoninalue.fi