Siirry sisältöön

G Livelabin kesäkauden maksuttomia G Livejameja tähdittävät mm. Steve Vain ja Snarky Puppyn kanssa esiintynyt uruguaylainen viulisti Federico Nathan sekä legendaarinen pianisti Seppo Kantonen. Artistisetin jälkeen on luvassa jälleen kaikille avoimet jamit.

Uruguaylainen viulisti Federico Nathan on hollantilaisen Grammy-palkitun Metropole Orchestran konserttimestari ja sooloviulisti, joka on esiintynyt soolourallaan mm. Steve Vain, Snarky Puppyn ja Banda Magdan kanssa. Metropole Orchestran riveissä hän on päässyt levyttämään ja esiintymään myös mm. Gregory Porterin, Quincy Jonesin ja Johsua Redmanin kanssa. Federico Nathan rikkoo musiikillaan klassisen ja populaarimusiikin välisiä raja-aitoja luoden ennakkoluulotonta ja syvästi mielikuvituksellista taidetta.

Lisätiedot: www.federiconathan.com

Pianisti Seppo Kantonen on soittanut komean uransa varrella niin monissa yhteyksissä, että lyhyessä katsauksessa on mahdotonta tehdä oikeutta monipuolisen pianistin kaikille tekemisille. Kantosen työnantajiin on vuosien varrella kuulunut niin UMO, saksofonisti Eero Koivistoinen, rumpali Jukkis Uotila kuin lukuisat Sibelius-Akatemian jazzosaston opiskelijatovereiden bänditkin. Kantosen omista yhtyeistä mainittakoon basisti Uffe Krokforsin ja rumpali Markku Ounaskarin kanssa kesällä 1997 syntynyt Klang-trio sekä 2000-luvun alussa trumpetisti Verneri Pohjolan, basisti Antti Lötjösen sekä rumpali Mika Kallion kanssa muodostettu Tokka-kvartetti.

G Livejam:

G Livejam on kaikille avoin, maksuton ja tasa-arvoinen jami-ilta. Jameissa nähdään aina vaihtuva artistivieras sekä houseband. Illan aluksi artisti esittää yhden setin verran lempimusiikkiaan yhdessä housebandin kanssa. Artistisetin jälkeen alkaa illan pääasia: JAMIT! Jokainen paikallaolija voi osallistua jameihin hyppäämällä lavalle ja liittymällä spontaaniin musisointiin. G Livelab Tampere tarjoaa kuukausittaisille jammaajilleen perinteiset bändi-instrumentit käyttöönsä. Lavalle voi toki ottaa myös oman soittimensa ja liittyä esimerkiksi rock-iloitteluun vaikkapa henkilökohtaisella oboellaan. Kaikki rajat on tehty rikottavaksi, ja yhdessä tekeminen onkin illan pääteema! Lämpimästi tervetuloa mukaan.