Siirry sisältöön
Kartta

G Livelabin juhannuksessa luvassa on hauskaa ja perinteikästä, mieltä ja kehoa lämmittävää ohjelmaa! Terassi palvelee asiakkaita tuttuun tapaan.

Juhannusaaton ohjelma:

Pe 21.6. klo 18 Martti Servo & Juhannussydän

Napanderfestejä juhlitaan G Livelab Tampereella juhannusaattona 21.6. Iltakeikan maksuttomana lisäohjelmana on luvassa klo 18 alkaen Martti Servo & Juhannussydän!

Monet saattavat muistaa Martti Servo & Yösydämen – takavuosien suositun yöohjelman SubTV:llä. Nyt tuo menestysformaatti tekee paluun livenä Tampereen G Livelabin Napanderfesteillä perjantaina 21.6. Ennen Napanderin esiintymistä toteutetaan Martti Servo & Juhannussydän – kokoperheen kontaktiohjelma!

Mitä Juhannussydän on? Jos aikanaan seurasit television Yösydäntä, kupletin juoni on tuttu. Martti istuu lavalla ja vastailee ihmisten lähettämiin kysymyksiin, joskus vastausta kysytään Valvomosta LA-puhelimen välityksellä. Välillä Martti konsertoi urkuri Hannu ”Moody” Muukkulan studio-orkesterin säestyksellä. Lisäpotkua rytmeihin saadaan sellofaanista.

Kuinka juuri Sinä pääset Juhannussydämen kammioihin? Tunkeudut sinne esittämällä Martille kysymyksiä! Tähän on kaksi väylää:
1) Martti Servo & Napanderin Facebookiin tallennetaan toukokuussa tapahtumaan liittyvä kuva. Kuvan kommenttikenttään voit kirjoittaa kysymyksesi. Kysymykseen vastataan livenä G Livelabissa, myöhemmin vastaus litteroidaan samaisen kuvan alle tekstimuodossa.
2) Tulet paikalle Tampereen G Livelabiin ja kuulet vastaukset reaaliajassa Maran suusta! Kommenttikenttää seurataan koko esityksen ajan. Keskustelua moderoi basisti Erkka Alonen.

Pe 21.6. klo 21 Napanderfest 2024:

Juhannusaattoa juhlitaan G Livelabissa jälleen Martti Servo & Napanderin tahtiin – toista kertaa Tampereella järjestettävä Napanderfest on paras tapa viettää kaupunkijuhannusta maailman parhaan bändin sävelin!

Musiikissaan perinteistä iskelmäilmaisua muun muassa punk-, rock- ja reggaevaikutteisiin yhdistelevä Martti Servo & Napander on yksi Suomen omalaatuisimmista kevyen musiikin yhtyeistä. Orkesterin humoristiset, lämminhenkiset ja kantaaottavatkin kappaleet ovat saaneet innoitusta muun muassa Junnu Vainion ja Irwin Goodmanin tuotannosta. Satoja ja taas satoja keikkalavoja urallaan kiertänyt sekstetti tarjoaa yleisölleen unohtumattoman illan ja show’n.

Ennen Juhannussydän-ohjelmanumeroa sekä illan keikkaa juhannusyleisöä viihdyttävät G Livelabin terassilla Salmelan Muovisorvaamo & DJ Puntti. Nimimerkkien takaa paljastuvat Matti Salmela ja Antti Siukola ovat soittaneet yhdessä ja erikseen levymusiikkia ihmisille useiden vuosikymmenien ajan, aina 90-luvulta tähän päivään. Napanderfestissä herroilta on luvassa tunnettuja ja tuntemattomampiakin ralleja kotimaisen iskelmän saralta sekä rokkia niin kotimaasta kuin ulkomailtakin, sillä onhan nyt tulppa auki myös levyjensoittopisteellä. G Livelabin kesäisellä terassilla tarjoiltava DJ-musiikki on luonnollisesti yleisölle maksutonta.

Tapahtuma on muiden G Livelabin keikkojen tavoin ikärajaton. G Livelabin terassi palvelee tapahtuman yhteydessä.

Juhannuspäivä:

La 22.6. klo 15 Juhannuksen skumppa- ja kaljajooga

Tunnin aikana tehdään joogasta tuttuja liikkeitä kädessä lasi kuohuvaa, eikä haittaa yhtään, jos hihittää tai vähän horjuu. Tarkoituksena on hoitaa kehoa ja mieltä helposti ja hauskasti. Skumppa-/kaljajooga sopii kaikille, ja tarjolla on myös alkoholiton vaihtoehto.

Ohjaajana näyttelijä/joogaopettaja Elisa Piispanen.

La 22.6. klo 16 Juhannuksen DJ-vieraana Ville Leinonen (G Livelabin terassi)

Juhannuspäivän DJ-vieraaksi saapuu perinteikkäästi laulaja-lauluntekijänä tunnettu Ville Leinonen. Ville soittaa vanhaa Suomi-iskelmää juhannuskarkelointiin sopivassa hengessä klo 16-19. Tapahtuma on maksuton ja ikärajaton.

La 22.6. klo 19 Joel Hallikainen: 40 vuotta laulujen tiellä

Joel Hallikaisen matka estradeilla ja äänilevyillä on jatkunut yli 40 vuotta. Iloisessa ja koskettavassa illassa kuullaan Joelin tuotantoa halki vuosikymmenten. Karismaattisen lauluntekijän kanssa lavalle nousee kosketinsoittaja Juha-Pekka Lehtinen.