Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

G Livelabin Tapahtumien yö

Tampereen G Livelabin terassilla vietetään Tapahtumien yötä DJ-seteillä Club Dive -klubikonseptin hengessä. Club Dive on G Livelabissa 17.8. käynnistyvä kuukausittainen ilta, jonka keskiössä on uusi ja vaihtoehtoinen rytmimusiikki.

Tapahtumien yön musiikista vastaavat tamperelaiset dj’t Willow ja Juoni. Silloin kun Willow ei ole levareiden takana tanssittamassa yleisöä, hänet voi bongata tekemässä visuaaleja mm. Almalle, SANNIlle ja DREAMGIRLS-kollektiiville nimimerkillä Kalista. DJ Juoni puolestaan tunnetaan aikaansa edellä olevista dj-seteistä, jotka tihkuvat uutta rap-musiikkia maailmalta. Juoni on kiertänyt Suomea myös mm. Adikian keikka-dj:nä.

Club Dive tuo G Livelabin lavalle syksyn aikana kaikenlaista urbaania rytmimusiikkia SITOIn spoken word -henkisestä ilmaisusta Toistuvien Yllätyksien tanssintäyteiseen esiintymiseen ja arvostettuun tamperelaistekijään Kalle Kinokseen.

Tapahtumien yönä pääset lisäksi seuraamaan G Livelabin terassilta käsin Laikunlavan illan ohjelmaa. Tapahtuma on maksuton.

08.08.2019 20:00
G Livelab, Puutarhakatu 1, Tampere

Lisää luettavaa

G Livelab Tampere LIVE

12.06.2021 21:00-23:00
Puutarhakatu 1, Tampere, Suomi

Tapahtumien Yö

05.08.2021 11:00-23:00
Tampere, Suomi