Siirry sisältöön
Kartta

G Livelabin suosittu ja aurinkoinen terassi avautuu jälleen. Tervetuloa avaamaan terassikausi vapun tunnelmissa! Tarjolla on makeita ja suolaisia herkkuja, makkaraa (myös vegaanisena) sekä kuumia ja kylmiä uutuusjuomia.

G Livelabin terassi palvelee vappuna:
– Vappuaattona 30.4. klo 12-20
– Vappupäivänä 1.5. klo 9:30-18

G Livelabin terassilta voi kätevästi seurata mm. vappupäivän 1.5. Työväen vappua Laikunlavalla (1.5. klo 13) sekä koskenrannan Teekkarikastetta.

Järjestämme vapun aikana terassillamme myös lippuarvonnan, jossa terassiasiakkaamme voivat voittaa lippupaketin toivekeikalleen G Livelabiin.

Vappuaattona 30.4. terassillamme soi kuratoitu UNESCOn kansainvälisen jazzin päivän soittolista. Vuonna 2011 Yhdistyneiden Kansakuntien kasvatus-, tiede- ja kulttuurijärjestö UNESCO nimitti 30. huhtikuuta International Jazz Day:ksi eli Kansainväliseksi jazzpäiväksi nostaakseen esiin jazzia ja sen diplomaattista tehtävää yhdistää ihmisiä ympäri maailmaa. Jo yli vuosikymmenen ajan jazz on taidemuotona virallisesti tunnustettu rauhan, kulttuurienvälisen vuoropuhelun, monimuotoisuuden sekä ihmisoikeuksien ja ihmisarvon kunnioittamisen edistäjänä. Kansainvälistä jazzpäivää johtaa legendaarinen pianisti ja -säveltäjä Herbie Hancock.