Siirry sisältöön
Kartta

Tampereen ammatilliset musiikinopiskelijat toteuttaa juhlavuotensa kunniaksi suuren Gaalakonsertin yhteistyössä TAMK Musiikin kanssa! Konsertissa nähdään esiintymässä jopa 100 musiikin ammattiopiskelijaa, kun lavalle astuu sinfoniaorkesteri, taidokkaita solisteja sekä kuoro. Gaalakonsertin ohjelma on nimensä veroinen, sillä illan aikana luvassa on toinen toistaan upeampia esityksiä niin musikaalien kuin klassisen musiikin genreistä. Konsertissa kuullaan myös täysin uutta musiikkia TAMK Musiikin sävellysopiskelijoiden säveltämänä.

Tampereen ammatilliset musiikinopiskelijat – MusTa ry on tamperelaisten musiikin ammattiopiskelijoiden oma yhdistys, joka on aloittanut virallisen toimintansa lokakuussa vuonna 1973. Yhdistyksen tehtävänä on edistää musiikin ammattiopiskelijoiden hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä sekä huolehtia siitä, että opiskelijoiden ääni tulee kuulluksi oppilaitoksissa. Yhdistyksen jäsenistöön kuuluu sekä Tampereen ammattikorkeakoulun musiikin tutkinto-ohjelman opiskelijat että Tampereen konservatorion ammatillisen toisen asteen opiskelijat. MusTa ry tekee tiiviisti yhteistyötä oppilaitosten kanssa ja tämäkin konsertti on yksi näyte siitä, kuinka hienoja asioita yhteistyöllä voi saada aikaan!

Tilaisuudessa on myös pyörätuolipaikkoja ja sinne on esteetön pääsy ensimmäisestä kerroksesta. Saattaja pääsee tilaisuuteen samalla lipulla. Alle 12-vuotiaat lapset pääsevät konserttiin ilmaiseksi. Lippuja voi ostaa myös ovelta tuntia ennen konsertin alkua. Konsertin kesto on noin 2 h, sis. väliajan.