Siirry sisältöön

Gösta Sundqvistin parhaat

Minja Koski, Mikael Saari ja Lumos-kvartetti esittävät sanataituri Gösta Sundqvistin tarkkanäköisiä lauluja. Leevi and the Leavingsin rakastettua tuotantoa kuullaan sovitettuna jousikvartetille, kahdelle laululle ja kitaralle. Konsertissa kuullaan kappaleet Rin Tin Tin, Pohjoisen taivaan alla, Amalia ja monta muuta iki-ihanaa klassikkoa.

Minja Koski on laulaja-lauluntekijä ja näyttelijä, joka julkaisee omaa musiikkiaan artistinimellä M. Hän on lunastanut viime vuosina paikkansa kotimaisen pop-musiikin kiinnostavimpien artistien joukossa ja ollut ehdolla Emma- ja Teosto-palkinnoissa. Koski on vieraillut laulajana useissa projekteissa ja säveltänyt musiikkia myös teatterin tarpeisiin.

Mikael Saari on muusikko ja näyttelijä, joka nousi suuremman yleisön tietoisuuteen Uuden Musiikin Kilpailu -ohjelman kautta, jossa hän kilpaili itse kirjoittamallaan kappaleella On It Goes. Kyseinen kappale löytyy Saaren The Grand Letdown -debyyttialbumilta, joka ilmestyi keväällä 2016. Saari toimii aktiivisesti musiikin ja teatterin parissa. Kangasala-talossa Saari on nähty Freddie Mercuryn roolissa The Show Must Go On –musikaalissa.

Lumos-kvartetti on jousien mahdollisuuksia esittelevä ystävien muodostama jousikvartetti. Yhtyeen monipuolinen ohjelmisto koostuu Niklas Hagmarkin taidokkaista ja persoonallisista sovituksista. Lumosta on kuultu nimekkäiden artistien kuten Saimaan, Ellipsin, Pepe Willbergin, Pyhimyksen ja Laura Närhen kanssa ja levyillä. Lumoksessa soittavat Annukka Nevalainen-Lius, Sirkku Hilanko, Anette Grevberg ja ja Niklas Hagmark.

Katso myös:
M verkkosivut › https://m-official.fi/
Mikael Saari Facebookissa › https://www.facebook.com/mikaelsaariofficial
Lumos-kvartetti Facebookissa › https://www.facebook.com/lumoskvartetti

Esityksen kesto on n. 1 t 45 min, sisältäen väliajan.

Tuotanto: Kangasala-talo

Anniskelukatsomo
Esityksessä on K18-anniskelualue katsomon yläosassa, riveillä 8-11.
Anniskelualueella sijaitsevalle istumapaikalle voi viedä ennen esitystä ja mahdollisen väliajan aikana ostamansa juoman. Anniskelukatsomo on kielletty alle 18-vuotiailta.

Naulakkopalvelumaksu 2 €

Ryhmäliput
Vähintään 10 hengelle 22 €
Ryhmäliput Kangasala-talon myyntipalvelusta p. 0400 304 530, myyntipalvelu@kangasala-talo.fi

Ravintolan palvelut
Tule virittäytymään illan tunnelmaan jo ennakkoon! Ravintolapalvelut avautuvat tuntia ennen konserttia.
Tutustu Kulttuuriravintola Jalmarin palveluihin › https://kangasala-talo.fi/ravintola/

Kimmo Pyykkö -taidemuseo
Kangasala-talossa sijaitseva taidemuseo on avoinna konsertin alkuun saakka.
Tutustu näyttelyihin › https://kimmopyykkotaidemuseo.fi/

Saapuminen
Kangasala-talo sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella ja meille saavut helposti myös bussilla, pyörällä tai kävellen! Lue lisää saapumisesta ja pysäköinnistä täältä › https://kangasala-talo.fi/tule-meille/saapuminen/