Great Taste Tampere - Visit Tampere

Great Taste Tampere

Great Taste Tampere on hyväntekeväisyystapahtuma, joka yhdistää laadukkaat viinit, tunnelmallisen musiikin ja paikallisen taiteen Taysin lastensairaalan syöpäosaston hyväksi. Tapahtuman tunnelmallisina puitteina toimii ravintola Frenckell & Piha.

Hyväntekeväisyystapahtuman organisoiva Great Taste Tampere koostuu HAMK:n International Business -koulutusohjelman opiskelijoista, joilla on yhteisenä  missiona tehdä maailmasta parempi paikka. 100% tapahtuman tuotoista sekä sponsorituloista lahjoitetaan Tampereen Lastenklinikan Tuki ry:n kautta Taysin lastensairaalan syöpäosastolle.

Illan aikana on tilaisuus maistella monia erilaisia makuja, juomasaralla viinejä, sekä ihailtavissa on myös kahden paikallisen taiteilijan töistä koostuva taidenäyttely, jonka teoksia on myös mahdollista ostaa omakseen. Tapahtuman tunnelmaan sopiva musiikillinen maisema soljuu jazzahtavana taustalla. Myös valikoidut artistit viihdyttävät vieraita live-esityksillään.

Tapahtumaan myydään kolmenlaisia lippuja: Basic, Silver ja Gold, joihin kaikkiin sisältyy sisäänpääsy joko yhdelle tai kahdelle, sekä viinien kanssa sopiva maistelulautanen. Silver- sekä Gold-lippuihin sisältyy jo valmiiksi viinimaistelulipukkeita, mutta niitä voi ostaa myös paikan päältä.

Tapahtuma järjestetään kahdessa eri ”kattauksessa”, 16-18.45 ja 19.15-22, joista voi valita itselleen sopivimman.

02.02.2019 16:00-22:00
Frenckellinaukio 2, Tampere

Lisää luettavaa

Punatiilinen perintö
Kaupunki & kulttuuri

Punatiilinen perintö

Tampereen keskustan vanhat punatiilirakennukset muistuttavat vanhoista ajoista.
Lue lisää
Legendaariset ravintolat
Ravintolat

Legendaariset ravintolat

Etsitkö jotain taatusti tamperelaista? Aloita tästä listasta!
Lue lisää
Keskustan hotellit
Hotellit

Keskustan hotellit

Vaikka Tampereella tekemistä riittäisi vuorokauden ympäri, jaksaa paremmin, kun välillä huilaa!
Lue lisää