Siirry sisältöön
Kartta

Mukaansatempaavaa jazzia ja hyvää seuraa – Harjujazz 18.8.2024!

Harjujazz tarjoaa mieleenpainuva jazz-illan kolmen orkesterin voimin, jotka esittävät jazzia kukin omalla tyylillään.
Tapahtuma alkaa klo 15 yhdentoista soittajan ja kahden laulajan voimin, kun Roamin’ Street Band tuo esiin jazzin syntyhistorian ensimmäisiä kappaleita pelimannihengessä.

Klo 15:30 Lepokodin ulkolavalle nousee Swing Doctors, joka vie yleisön swingin kultakauteen. Tämä taitava orkesteri tanssittaa ja viihdyttää kuulijoita svengaavilla rytmeillä ja häikäisevällä solistillaan Piia Kristiinalla.

Illan pääesiintyjä, paikallinen Timo Kahilainen ja hänen luotsaama kokoonpanonsa Just in Time, tarjoaa klo 16:30 nautittavaksi tuoreen albuminsa kappaleita. Englanninkielinen levy yhdistää vanhan tanssimusiikin ja soul/funk-elementit. Timo Kahilaisen rinnalla solisteina loistavat Suvi Karjula ja Gilbert Kuppusami.

Tapahtuman jälkeen voi osallistua kesäisiin lepojameihin, joissa kaikki halukkaat voivat jammailla yhdessä tuttujen klassikkobiisien tahdissa. Jameihin on vapaa pääsy klo 18-19.

Tarjoiluista vastaa tuttuun tapaan Kangasalan Lepokodin ystävät ry, ja buffetpöydässä on tarjolla virkistäviä juomia sekä suolaista ja makeaa.