Siirry sisältöön
Kartta

MAINETTA VUODESTA 2019 NIITTÄNYT HELSINKI SYNTH CITY SAAPUU TAMPEREELLE ENSIMMÄISTÄ KERTAA!

Luvassa on korkealaatuinen synthwave-ilta, jota tähdittävät genren johtavat helsinkiläisartistit Starforce, Levinsky ja Millennium Falck.

Starforce on pitkän linjan “OG”-synthwave-artisti, joka on tuottanut musiikkia jo vuodesta 2013 ja tehnyt yhteistyötä maailmanlaajuisesti tunnettujen genrelegendojen kuten tanskalaisen Dynatronin ja ranskalaisen Perturbatorin (FRA) kanssa. Starforcen dynaaminen, avaruusteemainen synthwave vie kuulijansa linnunradan tuolle puolen. Luvassa rakettimaista energiaa ja otteessaan tiukasti pitävää sci-fi-tunnelmaa!

Levinsky tarjoaa intensiivisen kattauksen tummasävyistä post-synthwaveaan, ammentaen laajasti mm. progressiivisesta rockista ja elokuvamusiikista. Levinsky rikkoo genrerajoja pistämättömällä tyylitajulla ja kerrokselliset melodiat ja teemat huumaavat kuulijansa. Levinsky julkaisee kolmannen studioalbuminsa “Fathoms” tänä vuonna ja keikalla tullaan kuulemaan uutta materiaalia tulossa olevalta levyltä. Jos synthwave olisi Dario Argenton tai Nicholas Winding Refnin tekemää, se kuulostaisi tältä!

Millennium Falck, Neo Helsingin vuodelta 2080 saapuva aikamatkustaja, rikkoo aikarajoja musiikillisella tuotannollaan. Tämä artisti yhdistää synthwave- ja future funk -genrejä tavalla, joka on saanut kuulijat kuvailemaan hänen soundiaan David Hasselhoffin ja Daft Punkin epäpyhänä lapsena. Millennium Falckin musiikki kuljettaa kuulijat läpi aikakausien aivan uudenlaiselle aaltojen harjalle. Viimeisimmältä ”Blades of Gold” -albumiltaan hän tarjoilee kappaleita, jotka ovat yhtä aikaa futuristisia ja nostalgisia. Valmistaudu musiikkimatkalle, joka on täynnä vuoden 2080 tunnelmaa ja energiaa.

DJ Benjamin Risto Uuno tansittaa illan aikana yleisö ennen artisteja ja artistien jälkeen.

Laterna ei ota vastaan pöytävarauksia. Ravintolassa on sekä istuma- että seisomapaikkoja.

Liput ovelta 16 €.