Siirry sisältöön
Kartta

Tampereella järjestettävät Hengaillaan-illat tulee taas!

Hengaillaan-ilta on lauantain viihdepaketti, joka yhdistää livemusiikin ja tietokilpailun liveyleisön edessä. Hengaillaan perustuu ruotsalaiseen På Spåret-formaattiin, joka on pyörinyt Ruotsin televisiossa 80-luvulta alkaen nauttien valtavaa suosiota.

Illan TV- lähetyksen juontaa tuttuun tapaan Jenni ’Jenspa’ Poikelus ja tuomarina toimii Riku Rantala. Pika- ja taajamajunaan nousevat julkisuudesta tutut kisaajat vastaamaan tietokilpailukysymyksiin Suomesta, Euroopasta ja maailmalta lauantai-illan suorassa TV-lähetyksessä. Kisaajat pääsevät jokaisessa jaksossa maistamaan paikallisia herkkuja Suomesta ja maailmalta. Ravintolavaunussa toisella kaudella nähdään mestarikokki Linnea Vihonen.

Hengaillaan-illan musiikista vastaa viikoittain vaihtuva eri musiikkigenrejä edustava house-bändi, joka viihdyttää ohjelman etkoilla omalla musiikillaan. Bändit ja kilpailijat julkaistaan joulukuun alussa.

Tapahtuman suositusikäraja on 12-vuotta. Yleisöä palvelee Hengaillaan-illan aikana legendaarinen Turpiini- ja Aula-baarit, joista voi ostaa virvokkeita sekä pientä naposteltavaa. Factory-halli on kokonaisuudessaan anniskelualuetta, mutta alaikäisille varataan oma alue katsomosta.

Huom! Liput voi ostaa vain ennakkoon, ovella ei ole lipunmyyntiä. Lipun ostaneelle toimitetaan infokirje saapumisohjeineen sähköpostilla tapahtumaviikon alussa.

Mahdolliset lisätiedot: yleisohengaillaan@mediawan.fi

Kaikki tapahtuman ajankohdat