Siirry sisältöön

Tekemistä lapsille syyslomalla Tampereen lähettyviltä? Tällä syyslomalla parhaat leikit leikitään Herra Hakkaraisen talossa Sastamalassa, niin sisätiloissa kuin Hurjan hauskalla autopihallakin.

Syyslomien kunniaksi Herra Hakkarainenkin on jälleen mukana menossa!
Herra Hakkarainen unissakävelee:
La 15.10. klo 11 ja 14
Ma-la 17.-22.10. klo 11 ja 14
La 29.10. klo 11 ja 14

Lauantaina 15.10. vietetään kansallista isovanhempien päivää. Isovanhemmat, varamummut ja -papat, mummit ja vaarit, kaikki ovat arvokkaita ja tärkeitä hahmoja lapsen elämässä. Isovanhempien päivänä isovanhemmat pääsevät Herra Hakkaraisen taloon puoleen hintaan!

Kaiken leikkimisen ja polkuautoilun ohella voit osallistua Uniaarteenmetsästykseen. Uniaarteenmetsästyksessä seuraat vihjeitä pitkin poikin Herra Hakkaraisen taloa ja Hurjan hauskaa autopihaa ja keräilet kirjaimia. Kun olet löytänyt kirjaimet, niistä pitää vielä muodostaa oikea sana. Kun palautat täytetyn lipukkeen kassalle, osallistut Mauri Kunnaksen kirjoittaman kirjan arvontaan. Uniaarteenmetsästysaika on 15.-29.10. Arvonta suoritetaan marraskuun alkupuolella ja voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Samalla lipulla pääset leikkimään sekä talon sisätiloihin että Hurjan hauskalle autopihalle. Sisätiloissa leikkimään kutsuvat viisi erilaista huonetta. Herra Hakkaraisen omassa kodissa keittiöleikit vievät mennessään. Artturin ritareitten salissa pääset miekkailemaan ja Kaikkien aikojen avaruudessa avaruuslennolle punaisella koulubussilla. Koiramäen lapset kaupungissa -kirjaan perustuva vanha kaupunki on täynnä ihasteltavaa ja kauppaleikki tempaa mukaansa kaikenikäiset!

Herra Hakkaraisen hurjan hauskalla autopihalla polkuautot, kolmipyöräiset ja potkupyörät kutsuvat nauttimaan vauhdin hurmasta. Välillä voit poiketa vaikkapa Poliisiasemalla tai tankata polkuautoin Bensa-Paulin bensiksellä. Näin syksyllä säänmukainen pukeutuminen on erityisen tärkeää, jotta pääset nauttimaan myös autopihasta, vaikka pieni sadekin osuisi kohdalle.

Hurjan hauska autopiha on avoinna lokakuun loppuun asti. Sisätiloihin pääsee leikkimään ympäri vuoden.

Herra Hakkaraisen talon rannekkeet ovat voimassa koko päivän, eli voit käydä välillä vaikkapa kahvittelemassa tai lounaalla ja palata sitten leikkimään, jos leikki-intoa piisaa!

Aukioloajat:
ma-pe 10-17
la 10-16
su suljettu

Pidätämme oikeuden muutoksiin.