Siirry sisältöön

Tekemistä lapsille kesäloman ajaksi? Löysit juuri oikeaan paikkaan!

Herra Hakkaraisen talossa Mauri Kunnaksen kirjoista tutut maisemat kutsuvat leikkimään niin talon mielikuvitusta kutkutteleviin sisätiloihin kuin Herra Hakkaraisen Hurjan hauskalle autopihallekin.

Herra Hakkarainen unissakävelee talossaan 5.6.-6.8.2023 välisenä aikana päivittäin (paitsi juhannusaattona ja -päivänä 23.-24.6.2023, jolloin talo on suljettu). Tarkemmat unissakävelyajat löydät nettisivuiltamme.
Herra Hakkaraiselta saa kesän lämpöisimmän halauksen. Hänen kanssaan voi myös heittää ylävitoset tai kiven ja ottaa muistoksi yhteiskuvan.

Sisätiloissa leikkimään kutsuvat viisi erilaista huonetta, joissa jokaisessa pääsee itse leikkimään ja kokemaan. Talon takapihalta löytyvä Hurjan hauska autopiha taas kutsuu niin isot kuin pienetkin vauhtihirmut nauttimaan polkuautoilun huumasta. Autopihalta löytyy kahta eri kokoa polkuautoja, joilla voi autoilla esimerkiksi Bensa-Paulille tankkaamaan tai Himmun pesukadun Minä Itte -pesulaan pesemään menopelin. Pienemmältä radalta löytyy kolmipyöräisiä, joilla myös pienemmät vauhtihirmut pääsevät nauttiman menopeleistä.

Leikkipäivään kannattaa varustautua säänmukaisella varustuksella, sillä polkuautoilu onnistuu varsin mainiosti myös sateella, kunhan yllä on oikeanlaiset varusteet.

Herra Hakkaraisen talon julkisivuremontin vuoksi talo on enemmän ja vähemmän huputettuna koko kesän, kuin lahjapaketissa olisimme! Remontti ja talon huputus eivät vaikuta leikkeihin, vaan leikit jatkuvat niin talon sisätiloissa kuin autopihallakin normaaliin tapaan!

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Kaikki tapahtuman ajankohdat