Siirry sisältöön
Kartta

Vinhan kirjakauppa ja Hidasta elämää järjestävät yhteistyössä ensimmäisen Hidasta elämää -festivaalin Ruovedellä 120-vuotiaan Vinhan ja sen puutarhan ihastuttavassa miljöössä.

Syvällistä kesän kepeydellä –teemalla järjestettävä festivaali pitää sisällään hyvinvointiluentoja, Hidasta elämää -kirjailijoita, musiikkia ja rentoa, yhteisöllistä kesätunnelmaa.

Festivaali antaa mahdollisuuden hengähtää kesän sylissä, idyllisen Vinhan kirjakaupan ja Ruoveden leppoisan tunnelman keskellä. Se sisältää pysähtymistä itsensä ja kesän kauneuden äärelle. Tapahtumassa kuullaan mieltä ravitsevia luentoja sekä musiikkia, ja viikonlopun aikana on mahdollisuus osallistua työpajoihin ja vaikkapa retrodiscoon. Osa ohjelmasta sijoittuu kauniiseen Sofia Magdalenan kirkkoon. Vastaanvanlaista tapahtumaa ei ole aiemmin järjestetty. Festivaalilla kohtaavat kirjallisuus, taide ja henkinen hyvinvointi.

Kesäloman katveessa on hetki, kun saattaa tuntua, että koko maailma pitäisi saada valmiiksi. Jos kiristää tahtia kesäloman kalkkiviivoille, saattaa käydä perinteiset: ensimmäiset lomaviikon kuluvat toipuessa. Kiire ei lopu kiirehtimällä vaan hidastamalla – tapahtuma tarjoaa tähän oivalliset puitteet.

Festivaalin esiintyjät ovat oman alansa huippuammattilaisia ja tuttuja Hidasta elämää -yhteisöstä. Tapahtumassa esiintyy monia vahvoja osaajia, kuten mm. Katri Syvärinen, Karita Palomäki, Eevi Vuoristo, Teemu Syrjälä ja Sanna Wikström.

Tervetuloa nauttimaan huolettomista kesäpäivistä hitaasti Vinhaan!