Siirry sisältöön
Kartta

Hiedanrannassa vietetään kesän avajaisia leppoisin tunnelmin!

Hiedanrannan PAJAN KATUTASO-kauppa avaa ovensa jälleen kesäksi ja palvelee avajaisista alkaen keskiviikosta sunnuntaihin elokuulle saakka. Kaupassa on Pajan käsityöläisten uniikkeja designtuotteita, taidetta ja käsitöitä omaan kotiin tai lahjaksi.

Supersuosittu BLOKKI Outdoor Lounge Bar & Kitchen -ravintola uudistuu tänä kesänä Hiedanrannassa ja avaa terassinsa Tehdasaukiolla. Ravintolan valikoimissa on maukkaita kana-annoksia, tuunattuja ranskalaisia ja virvokkeita.

BLOKKI Outdoor Lounge Bar & Kitchen vastaa tänä kesänä myös HIEDANRANNAN SAUNAN toiminnasta. Hiedanrannan yleisösauna on sekasauna ja auki torstaista lauantaihin. saunamaksu on 5€ Muista ottaa uimapuku, pyyhe ja pefletti mukaan!

Hiedanrannan uutuus HEMPEE X MINETTI -jäätelökioski palvelee myös kesän avajaisissa. Valikoimaan kuuluvat mm. Hempee keksijäätelö -sandwich, Minetti-jäätelöt, kahvi sekä jääkahvi.

Avajaispäivään kannattaa tulla paikalle polkupyörällä ja samalla huollattaa polkupyöränsä EKOKUMPPANEIDEN POLKUPYÖRÄN PIKAHUOLLOSSA veloituksetta klo 11-15 Tehdasaukiolla. Samalla saat vinkkejä ja neuvoa ammattilaiselta pyöräsi huoltoon. Pikahuolto sisältää renkaiden paineiden tarkastuksen, tarvittaessa rengaspaineiden lisäämisen, ketjuvoitelun, vaihteiden ja jarrujen säätämisen sekä yksittäisen vian korjauksen pyörästä. Huoltoteltalla pääset myös tutustumaan suositun pyöräilymatkailukohteen, Näsi-Reitin, mahdollisuuksiin.

Hiedanrannan avajaisiin saapuu ällistyttävä TAIKURI MARKUS, joka kiertää kävijöiden joukossa ympäri aluetta tekemässä korttitemppuja ja taikuutta klo 11-15 seurueiden parissa.

TAITEILIJA LEENA LEHTI ohjaa Pajalla klo 12-14 kaikille avoimen keväisen SYANOTYPIAPAJAN. Pajassa tehdään käsityönä sinivalkoisia valokuvia kartanon lähistöltä löytyneistä pienistä kasveista. Kasvit asetellaan valoherkän paperin päälle ja valotetaan ulkona auringossa. Lopuksi kuva huuhdotaan vedellä. Valmiin kuvan saa ottaa mukaan. Leena pitää myös taiteilijatapaamiseen Galleria Muuntotilassa työpajan jälkeen klo 14 Lielahden kartanon 1. kerroksessa.

Kesällä HIEDANRANNASSA JOOGATAAN keskiviikkoisin vehreässä kartanopuistossa ja avajaistapahtumassa klo 12 otetaan pieni varaslähtö joogaopettaja Hanne Mäki-Hakolan ohjaamana kesän puistojoogatunteihin hellivissä rantamaisemissa. Tarvitset mukaan oman alustan, joustavat vaatteet ja vesipullon.