Honey B & T-Bones - Visit Tampere

Honey B & T-Bones

36 vuotta yhtäjaksoisesti toiminut Honey B & T-Bones kuuluu suomalaisen rytmimusiikin klassisiin kokoonpanoihin. Yhtye on levyttänyt 15 täysmittaista albumia ja esiintynyt kaikkialla Euroopassa sekä myös osissa Pohjois-Amerikkaa. Vuosikymmenten saatossa ryhmä on kypsynyt kaleidoskooppiseen nykybluestyyliinsä, jossa improvisaatiolla on oma merkittävä roolinsa.

Honey B & T-Bones julkaisi viime syksynä uuden studioalbumin nimeltä  Time Was. Puoliksi Yhdysvaltain Memphisin tarunhohtoisessa Sun-studiossa äänitetyn levyn tuottajana toimi Pepe de Luxe -yhtyeestä tunnettu James Spectrum.
”HBTB ei soita bluesia, tai mitään muutakaan, viran puolesta tai kaupallisista syistä. Vaistolla se liikkuu juuri tässä ajassa ammentaen samalla melkein huomaatta valtavasta perinnetietoudesta. Yhtye on jännittävästi hip ja tekee pahaa jälkeä missä tahansa maailman lavoilla. Aija Puurtinen liikehtii sähäkästi silmät tuikkien laulun lipuessa vaivattomasti bluesista ja rockista jodlaukseen ja hämmästyttäviä taajuuksia tavoittavaan äänimaalailuun. Esa Kuloniemi soittaa nykyään slideä entistäkin enemmän ja mielikuvituksella, joka saa monet kollegat tuntumaan tylsiltä.” – Jussi Niemi (Aamulehti)

Konsertin pituus noin kaksi tuntia, konsertissa on väliaika.

Tuotanto Tampere-talo

27.10.2018 19:30-21:30
55 Yliopistonkatu