Siirry sisältöön

Huvilan hyvinvointilauantaissa on luvassa monenmoista ohjelmaa!

Klo 12 Teatteritaiteen maisteri ja hahmoterapeutti Veera Degerholm luennoi aiheesta ”Hyvinvointia tässä ja nyt”. Gestalt-eli hahmoterapia on yksi psykoterapian suuntauksista. Hahmoterapia tarjoaa työkaluja elämänlaadun parantamiseksi, ja sen keskiössä on turvallisessa vuorovaikutuksessa tutkia, miten ihminen on yhteydessä niin omaan sisäiseen todellisuuteensa kuin ympäröivään maailmaan ja muihin ihmisiin. Tutkimusretkellä keskeisiä elementtejä ovat esimerkiksi läsnäolo, kontakti, tietoisuuden lisääminen ja vastuun ottaminen omasta elämästä.

Klo 13.30 Artisti T.Liisa tulkitsee suomenkielistä musiikkia pianon ja ajoittain ukulelen säestyksellä. Ohjelmistossa on omia kappaleita sekä herkkiä covereita, joissa seikkaillaan sanat edellä popin ja indie-popin maailmassa ihmettelemässä rakkauden, ystävyyden ja ihmismielen koukeroita.

Klo 15 Sosiaalineuvos-yhtye esittää suomenkielistä folk-rokkia elämänmakuisin sanoituksin ja tunnelmasta toiseen heittäytyen, perimmäisenä tarkoituksenaan tuoda toivoa ja iloa elämään.

Klo 12-16 Hyvänolon tuulia antaa rentouttavia näytehoitoja, esim. niska-hartiahierontaa (15 min/12€). Voit myös varata ajan etukäteen: annatuulia@hyvanolontuulia.fi.

Klo 12-16 Huvilan Kahvilassa on tarjolla hyvän olon keittolounas, ja vitriinistä löytyy makeannälkään esim. raakakakkua!