Siirry sisältöön
Kartta

HYAcenter Ralli 2024 saapuu Ideaparkiin!

PR-Racing järjestää HYAcenter Rallin perjantaista lauantaihin 26.–27.7.2024. Kyseessä on WRC-testiralli, jonka erikoiskokeet ajetaan Tampereen ympäristössä ja kisakeskuksena toimii Ideapark. Noin 90 EK-kilometrin reitti kulkee Tampereen ympäristössä. Mukana on paljon osuuksia, joita on aikoinaan käytetty Suomen MM-rallissa.

Ajankohdaksi valikoitui kyseinen viikonloppu, joka sijoittuu Latvian ja Suomen MM-rallien väliin. Ralliin odotetaan huippukuskeja niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

WRC-testirallin lähtö- ja maalipaikat sekä keskitetty huoltoalue sijaitsevat Ideaparkin piha-alueella. Rallin palkintojen jako tapahtuu Bläk Boksissa.

Ralli tulee näkymään Ideaparkin tapahtumissa kesän aikana. LEGO Parkin ohessa tullaan esimerkiksi järjestämään kesäarvonta, jonka yhtenä palkintona on VIP-paketti Suomen MM-osakilpailuun, Secto Ralliin. Keskusaukiolla on mahdollisuus muun muassa testata rallisimulaattoria muutamina päivinä kesän aikana. Ralliviikolla Keskusaukiolla nähdään useita eri ralliautoja ja alan toimijoita esittelemässä toimintaansa. Lisäksi Ideaparkissa järjestetään lehdistötilaisuus kuskien kera ja tuodaan erityisesti esille myös naiskuljettajia ja -karttureita.