Ida Elina & Pirkanpojat - Visit Tampere

Ida Elina & Pirkanpojat

Moderni popkanteletar Ida Elina ja Poikakuoro Pirkanpojat hurmaavat yhteiskonsertissaan!

Ida Elina on moderni popkanteletar ja kultaisella lauluäänellä varusteltu laulaja-lauluntekijä. Ympäri maailmaa esiintyvän kantelettaren uniikki, perkussiivinen kanteleensoittotyyli syntyi YouTube-kitaristien innoittamana. Nyt kanteleeseen yhdistyy sujuvasti niin räväkkä pop kuin arkaainen perinnemusiikkikin.

Ammattilaisille tunnustusta antava Evento Awards on valinnut Ida Elinan vuoden esiintyjäksi 2017. Ida Elina on saanut Kanteleliiton myöntämän Vuoden Kantele -palkinnon vuonna 2015, ja hän on myös 1. Kansainvälisten Kantelekilpailujen voittaja vuodelta 2011.

Ida Elina on kysytty, karismaattinen ja innostava esiintyjä, joka esittelee kanteletta monipuolisesti rikkoen samalla ennakkoluuloja. Hän on konsertoinut muun muassa Yhdysvalloissa, Kiinassa, Saksassa, Sveitsissä, Belgiassa ja Pohjoismaissa.

Poikakuoro Pirkanpojat on perustettu Tampereelle vuonna 1970. Kuoron keskeisinä tavoitteina on vaalia ja kehittää ainutlaatuista poikakuoroinstrumenttia ja -kulttuuria sekä tarjota pirkanmaalaisille pojille mahdollisuus oppia muusikkoutta ja laulamista innostavassa ilmapiirissä. Kuoron taiteellisena johtaja on vuodesta 2011 lähtien toiminut Jouni Rissanen.

Pirkanpoikien ohjelmisto painottuu kirkkomusiikkiin, sen lisäksi kuoro esittää myös mm. nykymusiikkia ja oopperaa sekä jazz- ja pop-sovituksia. Yleisradio on nimittänyt Pirkanpojat ensimmäisenä poikakuorona Suomessa Vuoden Nuorisokuoroksi kaudella 2006–2007. Kuoro tekee jatkuvasti yhteistyötä Tampere Filharmonian ja Tampereen Oopperan sekä Tampereen Seurakuntayhtymän kanssa.

Konsertissa on väliaika.

Tuotanto Tampere-talo & Tasku ry

11.09.2019 19:00-21:00
Tampere-talo, Yliopistonkatu, Tampere

Lisää luettavaa

Laaturavintolat Sorsapuiston tuntumassa
Hungry for Tampere

Laaturavintolat Sorsapuiston tuntumassa

Tutustu Sorsapuiston kulinaariseen keskittymään!
Lue lisää