Ilta Irlannissa - Eala Friends - Visit Tampere

Ilta Irlannissa – Eala Friends

Vietä iloinen ilta irlantilaisittain! Koko illan ohjelma tarjoaa ruokailun, musiikki- ja tanssiesityksiä sekä spontaaneja jameja. Esityksistä vastaa Eala-yhtye ystävineen, seremoniamestarina ja tarinankertojana toimii Frank Boyle. Yhtenä Ealan vieraista nähdään ruotsalais-tanskalainen Reeds, joka soittaa irkkumusiikkia concertinalla ja huuliharpulla. TTT-Klubin edellinen Ilta Irlannissa keväällä 2017 oli loppuunmyyty, joten liput kannattaa hankkia ajoissa.

Ealan jäsenillä on pitkä historia irkkumusiikin parissa, he ovat keikkailleet jo vuosia sekä Suomessa että ulkomailla. Yhtyeen rento ja varmaotteinen soitto tempaa kuulijan mukaansa irlantilaisten reelien ja jigien melodioihin. Kielisoitinten raikas helinä, moniääninen laulu ja samettinen huilunsoitto luovat helposti lähestyttävän kuuntelukokemuksen. Yhtyeen tavaramerkki onkin soundin keveys, ilmavuus sekä hyvän tunnelman välittäminen kuulijalle.

Eala (iiriä, suomeksi joutsen) johdattelee kuulijat musiikkimatkalle vihreiden nummien, pauhaavien merien, tarinoiden ja kokemusten äärelle. Laulut englanniksi sekä iiriksi kertovat tarinoita menneistä ajoista ja uudet, omat sävellykset yhdistyvät saumattomasti osaksi irlantilaisia perinteitä, suomalaisilla mausteilla. Perinteistä irlantilaista tunnelmaa luovat myös tanssijat, jotka keijumaisin askelin myötäilevät musiikkia ja hämmästyttävät kepeillä hypyillään.

Tässä pubissa ei ole tuntemattomia. On vain ystäviä, joita et ole vielä tavannut!

Ealan kokoonpano
Antti Havia, viulu, busuki, banjo, kitara, laulu
Jyrki Koivisto, kitara, busuki, mandoliini, laulu
Maija Koskenalusta, huilu, tinapilli, laulu
Noora Karjalainen, bodhrán, tinapilli, laulu

Ovet avataan klo 18, tule paikalle viimeistään klo 19, jotta kaikki ehtivät ruokailemaan. Ohjelma alkaa klo 20 mennessä ja ilta jatkuu jameineen lähes puolille öin asti. Tervetuloa!

Menu (sisältyy lipunhintaan)
Salaatteja
Olutmarinoituja kanavartaita
Lammaspullia
Röstiperunaa
Viskidippiä
Irish Brown Bread

19.05.2018 19:00-23:59
Hallituskatu 19, Tampere