Siirry sisältöön

Suomen country- ja bluesrockin ykkösnimiin lukeutuva Joe Vestich juhlii Steal the Wind -albuminsa vinyylin julkaisua G Livelab Tampereella mukaan nimekkäitä vierailijoita, kuten Anna Inginmaa, Janne Laurila, Kalevi Louhivuori, Safka Pekkonen sekä albumin tuottanut John Inmon (US).

Joe Vestich on Suomessa asuva amerikkalainen laulaja-lauluntekijä, jonka juuri-/americana-musiikki on oivallinen sekoitus rock’n’rollia, bluesia ja countrya. Mm. Dave Lindholmin ja Heikki Silvennoisen rinnalla menestystä niittänyt Vestich julkaisi viime vuonna Steal the Wind -sooloalbumin, jonka on tuottanut palkittu yhdysvaltalaismuusikko ja -tuottaja John Inmon (Texas Music Association Producer of the Year -palkinto). Inmon saapuu myös erityisvieraaksi G Livelabin keikalle, kuten myös monet kotimaiset huippumuusikot.

Kokoonpano:
Joe Vestich – laulu, kitara
John Inmon (US) – kitara
Anna Inginmaa – laulu
Janne Laurila – laulu, kitara
Kalle Alatalo – kitara
Eero “Safka” Pekkonen – piano, haitari
Kalevi Louhivuori – trumpetti, koskettimet
Sami Sippola – saksofoni, koskettimet
Ville Rauhala – basso
Juppo Paavola – rummut
Janne Tuomi – perkussiot
Frankie Shannon – laulu

Voit halutessasi varata itsellesi istumapaikan konserttiin tekemällä ennakkotilauksen G Livelab -sovelluksella. Olethan tarkkana, että teet ennakkotilauksen oikean tapahtuman alle. Muistathan mainita seurueenne henkilömäärän lisätietoja -kohdassa, niin pystymme takaamaan vierekkäiset istumapaikat koko seurueelle.

Minimitilaus ennakkotilauksissa on 7 € / hlö. Pienemmät tilaukset palautamme. Saavuttehan viimeistään 15 minuuttia ennen konsertin alkamisaikaa, muuten tilauksenne purkaantuu ilman rahanpalautusta. Huomioithan, että ennakkovarauksia otetaan vastaan rajoitettu määrä.