Siirry sisältöön

Rakastettu laulaja-lauluntekijä ja viihdetaiteilija Joel Hallikainen tanssittaa juhannusaattona G Livelabissa yhdessä Patajätkä-yhtyeensä kanssa!

Joel Hallikainen nousi koko kansan suosioon Kuurankukka-kappaleellaan vuonna 1992. Hän kiersi ilmiömäisen suosion siivittämänä Suomen tanssilavoja, juonsi Tuttu Juttu Showta, keräsi palkintoja ja myi äänitteillään kultaa, platinaa ja triplaplatinaa.

Vuosituhannen alun tauon jälkeen “meidän Jokke” on palannut estradeille esittämään lukemattomia hittejään. Laulettavaa on kertynyt 37 albumin ja yli 500 laulun verran, näistä mainittakoon mm. Anna vierellesi tulla, Sininen on kesäyö, Kaarnalaivat, Sinulle ja tietenkin Kuurankukka.

G Livelabin juhannusaattona on luvassa tanssittavaa ja kesäistä musiikkia kahden setin edestä. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

G Livelabin terassilla on juhannuksena tarjolla kylmiä ja kuumia juomia, jäätelöä sekä Weber-kaasugrillissä valmistuvia grilliherkkuja. Lainaamme terassiasiakkaillemme myös pihapelejä. Laikunlavan alueelle laajeneva 300-paikkainen G Livelabin terassi palvelee läpi juhannuksen.

Muista myös G Livelabin juhannusilta Ville Leinosen kanssa 25.6.:
www.glivelab.fi/tampere/events/g-livelabin-juhannus-feat-ville-leinonen-maksuton-624c0d6e99db575eb1bf902c/