Siirry sisältöön

Jormin/Seim/Ounaskari on uusi ruotsalais-norjalais-suomalainen jazzyhtye, jossa ovat mukana Anders Jormin (basso), Trygve Seim (saksofonit) ja Markku Ounaskari (rummut). G Livelabissa kuulemme tätä uutta huipputrioa ensimmäistä kertaa Suomessa!

Sekä Anders että Trygve ovat ECM levy-yhtiölle lukuisia levyjä tehneitä legendaarisia pohjoismaisia muusikoita ja jazzin eläviä legendoja. Anders, Trygve ja Markku ovat soittaneet yhdessä useissa eri yhteyksissä vuosien varrella. Näistä mainittakoon esimerkiksi Sinikka Langelandin yhtye, jonka jäseninä he ovat olleet jo lähes 20 vuoden ajan.

Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, keikalle myydään opiskelijalippuja ovelta ennen konsertin alkua hintaan 15 € / kpl. Opiskelijalippuihin vaaditaan opiskelijakortti tai muu opiskelutodistus. Konsertti on ikärajaton. Kouluikäiselle alle 18-vuotiaalle lapselle voi hankkia myös opiskelijalipun ovelta, mikäli konsertti ei ole ennakkoon loppuunmyyty. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta.

Voit halutessasi varata itsellesi istumapaikan konserttiin tekemällä ennakkotilauksen G Livelab -sovelluksella. Olethan tarkkana, että teet ennakkotilauksen oikean tapahtuman alle. Muistathan mainita seurueenne henkilömäärän lisätietoja -kohdassa, niin pystymme takaamaan vierekkäiset istumapaikat koko seurueelle. Huomioithan, että ennakkovarauksia otetaan vastaan rajoitettu määrä.

G LIVELAB TAMPERE – TURVALLISUUSOHJE:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus