Siirry sisältöön

Lokakuussa pääset kokemaan Särkänniemen huvilaitteet myös tunnelmalliseen pimeään vuodenaikaan ja upeasti valaistuina, kun Karmiva Karnevaali valtaa alueen.

Koko perheelle suunnattu karnevaalialue tarjoaa sopivan jännittäviä karnevaalielämyksiä kaikille. Sopivasti kutkuttava karnevaalialue käsittää Pelitorin, Taikarannan ja Angry Birds Landin perhehuvittelualueet, joilla voi vierailla turvallisin mielin ilman pelkoa puiston hirvityksiin törmäämisestä.

Klo 17 jälkeen parilta pienemmältä alueelta, Zombie Zonelta ja Circus Hysteriasta, kannattaa heikkohermoisten pysyä pois ja mielellään alle 15-vuotiaiden. Urheimmat voivat mennä kohtaamaan karmeita zombeja ja klovneja, joilla ei ole hyvät aikeet mielessä.

Lähes kaikki huvipuistolaitteet ovat avoinna. Koskiseikkailu, Tukkijoki, Tornado ja Trombi ovat siirtyneet jo talviunille. Sääolosuhteiden takia on mahdollista, että jotkut laitteet eivät ole käytössä. Perheen pienimmille tarkoitettuja laitteita suljetaan jo aikaisemmin illalla.

Sirkus- ja tulitaiteilijat, värikkäät tanssiesitykset, zombiehyökkäykset ja monet muut huvitukset takaavat hurjan hauskan päivän Särkänniemessä. Tyhjin vatsoin ei myöskään tarvitse olla, sillä Särkänniemen ruokapaikat tarjoilevat syötävää, tietysti karmivan karnevaalin tyyliin.

Karnevaaliohjelma sisältyy Karnevaalirannekkeen ja Karnevaalilipun hintaan. Lisämaksua vastaan pikkukeppostelijat voivat osallistua makealle ”karkki vai kepponen”- kierrokselle.

Karmivan karnevaalin aukioloajat:

7.10., 13.10. ja 14.10. klo 15–21
8.10., 15.10. ja 22.10. klo 13–22
9.10. ja 16.–21.10. klo 13–21

Tarkemmat aikataulut päivittyvät Särkäniemen nettisivuille.