Siirry sisältöön

LAURI SCHRECK
Lauri Schreck on helsinkiläinen multi-instrumentalisti, lauluntekijä ja pedagogi, joka on noussut tunnetuksi viime aikoina huikeilla live-esiintymisillään niin Talent Suomi ohjelmassa kuin lukuisissa tapahtumissa ympäri Suomea. Omien keikkojensa lisäksi Laurin voi myös bongata useiden Suomen eturivin artistien rinnalta tuomassa oman sähköisen säväyksensä kantele- ja kitaravirtuositeetillaan.

Lauri on päivittänyt perinteisen suomalaisen kansallissoittimemme kanteleen nykypäivään ja valloittanut maagisilla esityksillään niin kotimaista kuin kansainvälistä yleisöä.

WATER FOR DOGS
Water for Dogs on viisihenkinen hyvän meiningin indie-orkesteri. Bändi yhdistelee musiikissaan elementtejä muun muassa indiefolkista, Suomi-rockista ja lastenkirjallisuudesta luoden ainutlaatuisen soundin omaperäisine sanoituksineen. “Water for Dogs – Koska jokainen koira tarvitsee vettä ja jokainen ihminen tarvitsee musaa”, tiivistää yhtye.

Yhtyeen laulaja-kitaristi Heikki Ranta tunnetaan ”Tehdään biisi niin kuin…” -YouTube-videoistaan, joissa hän jäljittelee legendaaristen suomalaisten laulunkirjoittajien tyyliä.