Siirry sisältöön
Kartta

Vuoresta ympäröivät metsät ja muut luontokohteet tarjoavat vireyttä ja intoa ihan jokaiselle. Luonto on innon, yhteenkuuluvuuden ja luovuuden kehto, joka kutsuu tutustumaan ja viipymään siellä. Matkalla etsitään, leikitään, oivalletaan ja nautitaan virkistävästä hetkestä Vuoreksen keskuspuistossa ihmistä suuremmassa luonnon äärellä. Miten eri lajit ovat vuorovaikutuksessa toisiinsa? Mitä kaikkea tapahtuu jatkuvasti meidän huomaamattamme? Tutustutaan samalla Seek by iNaturalist -sovellukseen, joka tunnistaa eri lajeja kuvan perusteella.

Lähde mukaan matkalle uppoutumaan luonnon salaisiin verkostoihin ja erikoisiin rihmastoihin, jotka yhdistävät ihmiset toisiinsa ja muuhun luontoon. Tämän jälkeen luontokohteet alkavat vetää sinua magneettisesti puoleensa! Retki on suunnattu erityisesti Vuoreksen asukkaille.

Retkelle ei ilmoittautumista. Oppaana ympäristöbiologi ja opettaja Tuomas Lilleberg, joka kutsuu sinut luonnon pehmeään lumoon. Jos sinun tarvitsee olla etukäteen yhteydessä, laita sähköpostia ninjosanto(at)gmail.com.

Ota mukaan: Vesipullo, halutessasi pienet eväät, istuinalusta ja etenkin utelias retkimieli! Lenkkarit riittävät, mutta varaudu säänmukaisesti, sillä olemme ulkona koko ajan. Lataa Seek by iNaturalist -puhelinsovellus halutessasi.

Tapaamispaikka: Vuoreksen keskuspuistossa osoitteessa Asuntamaanraitti 4.

Aika: Ti 27.8. Klo 18-20

Retki on osa Tampereen kaupungin järjestämien kesän 2024 luontoretkien sarjaa.