Siirry sisältöön
Kartta

Luonnossa oleskelu liikuttaa meitä kokonaisvaltaisesti sekä kohentaa mielialaa ja vastustuskykyä. Voimavarat, itsetuntemus ja elämässä koettu merkitys kasvavat. Ihmistä suuremmassa luonnossa kulkiessamme tunnemme kuuluvamme elävästi osaksi elämän verkkoa, mikä on elintärkeää hyvinvointimme kannalta. Retkellä tehdään kevyitä mielentaitoharjoituksia ja tutustutaan uteliaasti vuorovaikutukseen muun luonnon kanssa.

Astu matkalle Reuharinniemeen, jossa yhteys mieleesi, sydämeesi ja kehoosi vahvistuvat. Retki on suunnattu erityisesti Lentävänniemen ja Niemenrannan asukkaille. Oppaana toimii ympäristöbiologi (FM), opettaja ja yrttikonsultti Tuomas Lilleberg, joka on uppoutunut Metsämieli-menetelmiin ja kutsuu sinut luonnon pehmeään lumoon.

Tapaamispaikka: Reuharinkatu 23, Leikkipuisto Purjehtijanpuisto ti 13.8. klo 18.

Retkelle otetaan 25 henkilöä, ja ilmoittautuminen tapahtuu lähettämällä siitä sähköpostia osoitteeseen ninjosanto(at)gmail.com. Ilmoita sähköpostissa lisäksi puhelinnumerosi. Voit ilmoittaa lisäksesi enimmillään yhden avecin. Voit ilmoittautua myös varasijalle.