Kesäloma NYT! - Visit Tampere

Kesäloma NYT!

Tampereen koululaisten kesäloma alkaa Pakkahuoneella!
Tullikamarilla juhlitaan lauantaina 2. kesäkuuta.

Pitkän kuuman kevään jälkeen koittaa vielä pidempi ja kuumempi kesä. Sen alkamisen kunniaksi Tampereen Tullikamarille saapuu lauantaina 2. kesäkuuta nippu Suomen kovimpia tubettajia ja artisteja.

Kesäloma NYT! -tapahtuman tubettajastaroja ovat Suomen suosituimmat hahmot Lakko ja Herbalisti, jotka vastaavat juhlan juonnoista.

Elävää musiikkia alkuillan aikana suoltavat Bandida-biisillään Spotifyssä yli 9 miljoonaa kuuntelukertaa saavuttanut VG+, Dosdela, Nauhat auki -hitin isä Prinssi Jusuf, viime vuoden lopulla Toleka-singlen turvin uutta tulemista tekevä Gracias, Seksikäs-Suklaa sekä herkän, modernin popin mestari Kauriinmetsästäjät.

Tubettajien juontojen, artistihaastattelujen ja keikkojen lisäksi Kesäloma NYT! sisältää myös meet & greet -osuuden, joka kuumentaa illan kohti sen loppua. Nyt jokaisella tapahtumaan osallistujalla on mahdollisuus päästä lähelle idoliaan.

Kesäloma NYT! on ikärajaton, päihteetön tapahtuma, jonka ohjelma esitetään kello 17-21.30. Myös alle 12-vuotiaat ovat tervetulleita paikalle, mutta vain aikuisen seurassa.

Kesäloma NYT!
la 2.6.2018
Tampere, Tullikamarin Pakkahuone
Lakko ja Herbalisti, Prinssi Jusuf, VG+ & Dosdela, Seksikäs-Suklaa, Gracias, Kauriinmetsästäjät
Ovet auki klo 16.00, tapahtuma klo 17-21.30
20 e ennakko / 25 e ovelta
Aikuinen + lapsi 30 e ennakko / 35 e ovelta
Ei ikärajaa, alle 12-vuotiaat vain aikuisen seurassa.
Ennakkoliput ovat myynnissä Tiketissä ja Lippupisteessä ti 13.3. klo 12 alkaen.

02.06.2018 16:00-21:30
2 Tullikamarin aukio