Siirry sisältöön
Kartta

Kirjaslammen tanssilavan miljöössä Valkeakoskella järjestettävä Kirjazz & Blues -minifestivaali tarjoaa kesäkuun alussa herkkua rytmimusiikin ystäville nyt jo 15. kertaa. Jazzin, bluesin ja rytmimusiikin ystävien korvia hellivät Roamin´ Street Band, Relax Trio ja Jo´ Buddy.

Roamin´ Street Band on New Orleans- henkinen bändi, jonka mukaansatempaava, ”second line- streetbeat” ja soundimaailma yllättää iloisesti sellaisetkin kuulijat, joissa sana ”jazz” saattaa herättää ennakkoluuloja.

Niin rockabillystä, psychobillystä, kuin punkistakin ammentava raumalaislähtöinen Relax Trio on kulkenut tinkimättömästi omaa linjaansa kohta jo vuosikymmenen ajan. Relax Trio on tunnettu paitsi kotimaassa, myös Euroopassa ja Yhdysvalloissa.

Elämäntyöpalkittu laulaja-kitaristi-lauluntekijä Jo´ Buddy levittää musiikillaan elämäniloa, on samanaikaisesti raakaa, ajatonta ja maanläheistä. Jussi Raulamo on esiintynyt Jo´Buddy-nimellä jo vuodesta 1996 ja on esiintynyt 25-vuotisen keikkailu-uransa aikana yli 2000 kertaa ja kymmenessä eri maassa.

Aikataulu:
18:00 ovet
19:00 Roamin´ Street Band
20:30 Relax Trio
22:00 Jo´ Buddy

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä

Ovet klo 18:00