Siirry sisältöön
Kartta

Työryhmät KO-KOO-MO ja ROP ovat aloittaneet taiteellisen ja teknisen yhteistyön vuoden 2024 alusta. Kulttuuritalo Laikun Galleriaan he asettavat jälleenrakennustyömaan. Työmaa on vuorovaikutuksellinen, avoin tila kohdata ja kokea oma luovuus osana yhteistä rakennetta. Näyttely muuttuu ja muovautuu osallistujiensa mukana: tervetuloa jälleenrakentamaan!

KO-KOO-MO:n ja ROP:n teosten peruselementteinä toimivat erimuotoiset ja -kokoiset rakennuspalikastot, jotka ovat ryhmien itse suunnittelemia. Palikoiden pohjalta rakentuvat yhteistyössä suunnitellut veistokset. Palikkaveistokset ovat yleisölle suunnattujen työpajojen materiaalina sekä toimivat Palikkateatteri-esitysten tarpeistona.

KO-KOO-MO Palikasto ”Elävä veistos”

Elävä Veistos -palikasto on taidelähtöinen leikkimisen apuväline. Elävä Veistos -palikaston pohjana on Ihmisenmuotoinen jälleenrakennussarja®. Jälleenrakennussarja esittää ihmisen rakentuvana ja rakentavana, rikkoutuvana ja rikkovana sekä jälleenrakentuvana ja jälleenrakentavana toimijana. Palikaston elävöittäjänä toimii KO-KOO-MO -konseptiin kuuluva Palikkateatteri, joka johdattaa katsojan erilaisiin maailmoihin esitystaiteen avulla. Palikkateatteri on visuaalista teatteria, joka aktivoi abstraktin muodon ja sen kohtaavan ihmisen mielikuvituksen. Esitys on suunnattu kaikenikäisille ja kaikenkielisille.