Siirry sisältöön

Virittäydy joulun tunnelmaan hurmaavassa Koiramäen eläinpuistossa. Tapaat täällä Koiramäen eläinystävät, kuten Jemma- ja Aune-vuohet, Amelie-aasin sekä Alli-risteytyspossun villasikakavereineen. Lisäksi Joulupukki poroineen on saapunut kuulemaan lasten joululahjatoiveita. Tervetuloa mukaan Koiramäen jouluiseen eläinsatuun leikkimään, nautiskelemaan ja herkuttelemaan!

Koiramäen joulutapahtuma on täynnä hauskaa puuhaa ja ohjelmaa. Tänä vuonna pääosassa ovat Koiramäen eläinystävät, jotka viettävät omaa joulua Koiramäessä esimerkiksi Ruukin Patruuna Von Töttermanin tallissa ja mukavissa ulkoaitauksissa. Tapahtumassa pääset myös kokeilemaan poniratsastusta (7 € kierros).

Koiramäen talossa lasten lahjatoiveita kuuntelee oikea Joulupukki, ja mummulassa voit tavata salaperäisen Kotatontun, tonttujen tehtävien suojelijan, joka kertoo seurueille salaisuuksia ja auttaa jokaista löytämään oman tehtävänsä. Vierailut Kotatontun ja Joulupukin luona sisältyvät Koiramäen sisäänpääsylipun hintaan ja sopivat koko perheelle.

Dr. Oetkerin piparipajassa pääset koristelemaan pipareita, ja Purinan paketointipajassa pääset paketoimaan herkkulahjan omalle eläinystävällesi. Tassuteatterissa järjestetään jouluisia karkeloita ja eri eläinaitauksilla pääsee seuraamaan niin eläinten ruokintahetkiä kuin villasikojen pakettileikkihetkiä. Myös joulusatua pääsee seuraamaan, ja jokainen tapahtumapäivä päättyy Fire Ladyn jouluiseen tulishow’hun.

Gunnas kirjakaupassa ja Tropin ja Nekun Apteekissa voit tehdä jouluostoksia, ja Kahvila Von Guggelböön ja Hurtan Hattaran & Tötterön herkut sekä makkarateltan tarjoilut pitävät lämpimänä pakkassäälläkin. Muista myös Narunveto, josta voittaa palkinnon joka nykäisyllä! Osallistu myös hauskaan Tonttupolkuun!

Kaikki tapahtuman ajankohdat