Siirry sisältöön
Kartta

KOTAE EXPO 2024 TAPAHTUMA ON UUSI JAPANIN POPULAARIKULTTUURIIN, ANIMEEN JA MANGAAN KESKITTYVÄ SUURTAPAHTUMA, JOKA JÄRJESTETÄÄN VAPAAEHTOISVOIMIN HARRASTAJILTA HARRASTAJILLE!

Tapahtumaa järjestää Kotae Ry, joka on voittoa tavoittelematon yhdistys.

Tapahtumamme toimii kohtaamispaikkana niin uusille kuin vanhoillekin harrastajille, tarjoten samalla mielekästä tehtävää koko viikonlopun ajalle. Ohjelmistossamme tullaankin näkemään puhe- ja esitysohjelmien rinnalla paljon osallistavaa ohjelmaa, kuten työpajoja, kilpailuja, tanssiharjoituksia ja muita ohjelmia, joihin pääset osallistumaan myös itse. Tapahtuman myyntipöytäsali, artesaanit, taidekuja ja kirpputori tarjoavat myös kattauksen aihepiiriemme tuotteita.

Tapahtumamme arvoja kuvastavat turvallisuus, ystävällisyys, ja lämminhenkisyys. Me järjestäjät olemme mukana positiivisella mielellä, ja toivomme sen tarttuvan niin vapaaehtoisiimme, ohjelmanpitäjiimme, myyjiimme kuin kävijöihimmekin!

Twitter https://twitter.com/kotae_expo | Instagram https://www.instagram.com/kotae_expo/ | Facebook https://www.facebook.com/kotaeexpo | TikTok https://www.tiktok.com/@kotae_expo

INFO

Liput vaihdetaan rannekkeisiin tapahtumapaikan ovella tapahtumapäivänä.

Lauantai-, ja viikonloppulipun voi vaihtaa perjantaina 28.6. naamiais-, ja maskeerauskauppa Metkusella osoitteessa Verkatehtaankatu 8, 33100 Tampere.

Alle 7-vuotiaat pääsevät maksavan vanhemman (yli 16-vuotiaan) henkilön seurassa tapahtumaan veloituksetta.

ESTEETTÖMYYS:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä
Muuta huomioitavaa: Lisätietoja Kotae Expon sivuilta https://kotae.fi/saavutettavuus/