Köysilaskeutuminen Pyynikin näkötornista - Visit Tampere

Köysilaskeutuminen Pyynikin näkötornista

Köysilaskeutuminen on osa Visit Tampere -aktiviteettien viikko-ohjelmaa. Ohjelman hinta on 25 € / henkilö, ja tarjoamme laskeutujille myös munkkikahvit. Maksun voit suorittaa kortilla tai käteisellä, suoraan ohjaajalle. Myös lähimaksu onnistuu.

Huom! Pyynikin munkkikahvilan ja koko näkötorninkin ollessa suljettuna ainakin 4.4. asti, ei myöskään näkötornin laskeutumista ole mahdollista järjestää toistaiseksi. Viikko-ohjelman köysilaskeutuminen pyörii talvikaudella 25.4.2020 asti lauantaisin klo 11-13.

Jos yhdeltä on vielä laskeutujia jonossa, jatkamme aikaa mahdollisuuksien mukaan kahteen (Ja mikäli ketään ei ole liikkeellä, keräilemme köydet pois jo 12.30 alkaen…).

Laskeutumaan pääsee saapumisjärjestyksessä, aikavarauksia emme ota. Varauduthan mahdolliseen pieneen jonotukseen, tunnissa pystymme laskeuttamaan noin 6-10 henkilöä. Jos olet liikkeellä isommalla ryhmällä, esim. polttariporukalla, (tai muuna ajankohtana,) voi olla hyvä ajatus varata oma aika ja ohjaaja erikseen yleisen ajan ulkopuolelta (eri hinnoittelu).

Huomaathan, että alle 18-vuotiaalla on oltava huoltaja tai tämän kirjallinen lupa mukana.

Ohjelmassa on kelivaraus; kovalla tuulella (ja talvella kovalla pakkasella), rankkasateella tai ukkosella emme laskeuta tornista. Pieni sade ei haittaa, ja melkein ainahan Pyynikillä käy jonkinlainen tuuli…

Päihtyneitä asiakkaita emme laskeuta.

 

11.04.2020 11:00-13:00
18.04.2020 11:00-13:00
25.04.2020 11:00-13:00
Pyynikin näkötorni, Näkötornintie, Tampere

Lisää luettavaa

Päivä Tampereella
Matkailijat

Päivä Tampereella

Jo yhden päivän vierailullakin Tampereesta ehtii saada irti vaikka mitä!
Lue lisää
Talvikivaa Tampereella
Aktiviteetit

Talvikivaa Tampereella

Ota lumesta ja jäästä kaikki irti näillä vinkeillä!
Lue lisää