Siirry sisältöön
Visit Tampere
Hae sivustolta

Laikun Studiossa Terhi Ekebom ja Sebastian Boulter

Näyttely koostuu Terhi Ekebomin ja Sebastian Boulterin kokemuksista ja havainnoista, jotka he toteuttavat tämän ja toisen puolen dialogiksi. On valvemaailma ja on unimaailma. On maanpäällinen ja maanalainen. Olla tällä puolen, olla tuolla puolen. Entä oleminen niiden välissä?

Ekebomin installaatio viestii hänen unikokemuksistaan. Hän on kirjoittanut omia uniaan ylös vuosikausia. Niiden kirjoittaminen voi olla olemista uniportissa.

Boulterin piirustukset ja maalaukset kertovat hänen kokemuksestaan maanalaisesta Ilisos -joen tunnelista. Hän käveli kuivalla kaudella sen läpi; noin seitsemän kilometrin matkan Ateenan keskustan alta. Tunneli ei ole maan päällä, mutta ei se varsinaisesti ole maan allakaan. Maan alla ollaan unettomassa unessa. Dialogi on symbolinen etydi dialektiikkaan aiheesta oleminen ja olemisen taso.

Tampereen kaupunkikulttuuriyksikön tiloissa huolehditaan tehostetusti siivouksesta sekä kiinnitetään erityistä huomiota yleiseen hygieniaan sekä turvaväleihin. Aikuisen tai lapsen ei pidä tulla kulttuuripalveluiden tiloihin, jos hänellä on sairastumiseen viittaavia oireita: yskää, kurkkukipua, kuumetta, hengenahdistusta, lihaskipuja, vatsaoireita, päänsärkyä. Lisäksi, kulttuuripalveluiden tiloihin ei pidä tulla, jos tietää altistuneensa koronavirukselle.

Järjestäjä:
Tampereen kaupungin kaupunkikulttuuriyksikkö

https://www.laikku.fi/

11.05.2021 09:00-18:00