Siirry sisältöön

Keskustan kesätapahtumien näyttämö Laikunlava täyttää 10 vuotta! Luvassa on juhlat, jossa on tarjolla musiikkia ja muuta ohjelmaa lähes koko päivän.

ESIINTYJÄT

MALLA
Artisti ja näyttelijä Malla Malmivaara julkaisee taiteilijanimellä Malla koukuttavaa ja taitavasti tehtyä discon, housen ja elektropopin sekoitusta. Malla Malmivaarahan on kaikille tuttu nimi myös näyttelijäntyönsä kautta, mutta Malla tekee uraa myös suomenkielisenä pop-artistina. Malla on tyylikkään viileä ja suomenkielinen artisti, joka ei todellakaan kalpene ulkomaisten verrokkiensa rinnalla.

ANTTI AUTIO
Antti Autio on yksi Suomen rakastetuimmista uuden polven laulaja-lauluntekijöistä. Autio soittaa yhtyeensä kanssa raikkaaseen ja vahvaan laululyriikkaan sekä polveilevaan kitarointiin pohjautuvaa suomenkielistä musiikkia. Voimakkaat ja vilpittömät kappaleet kaipuusta ja rakkaudesta ovat lumonneet kuulijat ympäri Suomen. Ahkerasti keikkailevan artistin intensiiviset ja tunnelmalliset konsertit ovatkin useasti myyneet loppuun. Autiolla on poikkeuksellinen kyky vangita kuuntelija tilaan, jossa ajantaju sumenee.

Antti Autio esiintyy tällä keikalla harvinaisemmalla trio-kokoonpanolla: Antti Autio – kitara, laulu, Joel Parvamo – sähkökitara, Ella Rosenlund – viulu, piano, laulu

ARON & COOL GANG
Aron on kansainvälistä tunnustusta saanut Suomen johtava Elvis-tulkki. Tyylikäs ja näyttävä Elvis-show on ollut suosittu ohjelmanumero erilaisissa tilaisuuksissa ja konserteissa sekä Suomessa että ulkomailla. Erityistä kiitosta Aron on saanut paitsi vaikuttavasta äänestään, niin myös hänen tavastaan esiintyä ja kohdata yleisö. Tällä keikalla Aron esiintyy yhdessä Cool Company -bändin kanssa.

TAMPEREEN IMPROVISAATIOTEATTERI SNORKKELI
TosiSatu on lastenteatteriesitys, jossa tarinasta ja sen juonenkäänteistä päättävät lapset. Luvassa on yllätyksellinen ja aktiivinen teatterituokio pienten tarinankertojien kanssa. Lapset pääsevät vaikuttamaan yhdessä ideoidun tarinan kulkuun käännekohdissa, jotka ovat tarinan kannalta olennaisia. Tarina luodaan aidosti lasten päätösten mukaan ennalta suunnittelematta.

Lisää esiintyjiä ja tarkka aikataulu julkaistaan myöhemmin!

Juhlahulinoissa on mukana myös Lastenkulttuurikeskus Rulla, joka on avoinna tavallista pidempään kello 10-18. Juhlapäivänä avautuu Rullan upouusi Satupolku, joka on koko perheelle tarkoitettu omatoiminen pieni seikkailu Kirjastonpuistossa.

Kulttuuriluotsit esittelevät toimintaansa ja järjestävät päivän aikana suosittuja Keskustori 360 astetta -raittiesittelyjä opastetusti.

Tapahtuman tuottavat Tampereen kaupungin kaupunkikulttuuriyksikkö ja Operaatio Pirkanmaa.