Siirry sisältöön

La 18.6. klo 11-14 Riimi City -runoilupeli käynnistyy. Peli on on koko kesän Finlaysonin alueella 18.6.–28.8. ja omatoimisesti kuljettavissa. Riimi City sisältää runoja ja runoilua erityisesti 4-12 -vuotiaille ja heidän perheilleen! Ei yläikärajaa!

La 18.6. klo 11-14 neljässä radan toimintapisteessä on mukana Sanataideyhdistys Yöstäjän ohjaajia innostamassa Runoilupelin osallistujia. Kaikkiaan kierrettäviä runoilupelirasteja on Finlaysonin alueella kuusi kappaletta.

Riimi City on Sanataideyhdistys Yöstäjän toteuttama, kierrätettävä lastenrunonäyttely, jossa esitellään kuuden nykylastenrunoilijan runo videon ja sanataidetehtävän kera. Näyttely sisältää myös leikkimielisen runoilupelin, joka kannustaa kaikenikäisiä runoilemaan itse ja kokemaan runoja toiminnallisin tavoin. Näyttelyn taiteellisena koordinaattorina toimii lastenrunoilija, sanataidekasvattaja Pia Krutsin, ja sen graafisesta suunnittelusta vastaa kuvittaja Jani Ikonen. Näyttelyssä mukana olevat runoilijat ovat Nelli Heinimo, Hannu Hirvonen, Jukka Itkonen, Pia Krutsin, Ismo Puhakka ja Annika Sandelin. Sanataideyhdistys Yöstäjä toteuttaa Riimi Cityn Otto A. Malmin lahjoitusrahaston tuella. Yhteistyökumppaneina ovat Finlaysonin alue, Finlayson Art Area, Käsityö- ja muotoilukoulu Näpsä sekä Taiteen edistämiskeskus.

https://www.yostaja.fi