Siirry sisältöön

Tampere-talossa vietetään noin kerran kuussa hauskaa Lasten Lauantaita, jolloin perheen pienimmille on tarjolla mukaansatempaavaa teatteriesityksiä, työpajoja Muumimuseossa sekä maistuvia herkuttelumahdollisuuksia ravintola Tuhtossa.

Lasten Lauantain ohjelma 4.11.2023

Muumimuseon Ateljeen valtaa jälleen nukketeatterin innoittamana suosittu varjoteatterityöpaja. Ateljeessa voit tehdä omia hahmoja ja keksiä niille hurjia seikkailuja tai esittää vaikka tuttuja muumitarinoita. Työpaja on avoinna museovieraille koko päivän, klo 10-17. Tule seikkailemaan varjojen ja valojen maailmaan! Muumimuseoon alle 7-vuotiaat aina ilmaiseksi.

Tampere-talon Maestro-salissa klo 11 ja 14
Hotelli Home ja Hiipivä Hepuli -nukketeatteriesitys

Hotellin johtaja Herbert Home on alkanut käyttäytyä omituisesti: hän ei halua enää leikkiä. Pikkolo Peik Kolo ja hotellivieraat ovat aivan ymmällään. Mistä tämä kaikki johtuu? Teatteri Hevosenkengän esitysten kesto on n. 45 minuuttia. Esityksiä suositellaan yli 3-vuotiaille.

Ravintola Tuhto tarjoaa Pannari Buffan lauantaina klo 11:30–14. Buffetissa on maukkaita rahkapannukakkuja suolaisilla ja makeilla lisukkeilla. Tervetuloa herkuttelemaan!

Tervetuloa viihtymään Muumimuseoon ja Tampere-taloon!