Lau Nau, Color Dolor - Visit Tampere

Lau Nau, Color Dolor

Kaksi kiinnostavaa, nousevaa indie-nimeä samassa illassa!

Lau Nau eli Laura Naukkarinen on saanut mainetta yhtenä kotimaisen musiikkikentän omintakeisimmista artisteista. Hänen herkästi soljuvaa popmusiikkiaan värittävät elokuvallisuus ja minimalismi sekä kokeelliset kaiut modernista taide- ja kamarimusiikista.

Ulkomaillakin keikkailevan Lau Naun viides albumi Poseidon julkaistiin Suomen lisäksi Yhdysvalloissa ja Japanissa. Meillä levy ylsi Emma-ehdokkuuteen Kriitikoiden valinta -kategoriassa yhdessä Litku Klemetin, Astrid Swanin ja muiden kanssa. “Poseidon on tärkeimpiä tänä vuonna julkaistuja taideteoksia”, kirjoitti Rumba-lehti arviossaan.

Stina Koistinen ja Nicolas “Leissi” Rehn muodostavat helsinkiläisen vaihtoehtopopbändin Color Dolorin ytimen. Kaikki kappaleet ovat syntyneet duon yhteistyönä, vaikka lavalla nähdäänkin kokonainen yhtye. Color Dolorin kolmosalbumi Love julkaistiin toukokuussa 2018. Edellistä Wonderchild-levyä media kuvaili “yhdeksi vuoden hienoimmista kotimaisista” (Keskisuomalainen & Savon Sanomat) ja peräti “maagiseksi” (Rumba).

Show klo 22, ovet klo 21:30.

22.09.2018 22:00
28 Hämeenpuisto