Siirry sisältöön

Laulaja-lauluntekijäillassa tutustutaan suomalaiseen pop-musiikkiin, joka syntyy valtavirran ulkopuolella. Toimittaja Hanna Hirvonen vetää paneelikeskustelun, jonka aikana illan artistit kertovat omasta suhteestaan laulujen kirjoittamiseen ja musiikkinsa synnystä. Yleisöstäkin saa heittää kysymyksiä. Ilta alkaa keskustelutilaisuudella klo 17, ja noin klo 18 Marius aloittaa musiikkiosuuden.

Mummin kullat

Mummin kullat soittaa korutonta indie-folkia. Surkuhupaisat sanoitukset taipuvat niin räävittömiin ralleihin kuin riipaisevan koskettaviin laulelmiinkin.
https://www.luovarecords.com/mumminkullat

Mia Skön

Indie-yhtyeissä ja runoprojekteissa kokemusta kartuttanut laulaja-lauluntekijä Mia Skön hakee uutta alkua uralleen sooloartististina. Mian tunnelmallisissa lauluissa matkustetaan ihmiskokemuksen ja alitajunnan todellisuuksiin.
https://www.miaskon.com/

Marius

Marius tykkää kertoa tarinoita lauluissa ja laulujen välissä. Hänen lauluissaan kuuluu elämänkokemus ja koetut tunteet. Ne ovat yksinkertaisia ja tarttuvia poprock-kappaleita. Mariuksen mukaan lauluntekijät ovat uneksijoita ja laulut ovat kuin unia.

Kannattaa varata käteistä buffettia (vegaanit ja gluteenittomat huomioitu) ja artistien tuotteiden ostamista varten!

Juicen kirjasto sijaitsee osoitteessa Pellavantori 2, Tampere.

Alustava aikataulu:
17:00 keskustelu laulunkirjoittamisesta. Paneelissa mukana illan esiintyjät.
18:00 Marius
19:00 Mia Skön
20:00 tauko
20:30 Mummin kullat

Tämän kulttuuritempauksen mahdollistaa Operaatio Pirkanmaa.