Siirry sisältöön

Lielahden kartanolla nautitaan joulun alla Sellopirkanmaan konserttisarjasta!

7.12. Johanna ja Kalle-Pekka Koponen
Ohjelmassa on monipuolinen kattaus niin klassista kuin kevyempääkin ohjelmistoa jouluisin maustein viulu-sello -duolle. Esiintyjinä on Duo Koponen, jossa soittavat viulisti Johanna Koponen sekä sellisti Kalle-Pekka Koponen. Molemmat työskentelevät Tampere Filharmoniassa ja sen lisäksi opettavat eri musiikkiopistoissa Tampereella.

14.12. Ruska Duo
Hiedanrannassa esiintyy Ruska Duo eli Paloma Catalá Parga ja Iago Castro Pérez. Luvassa on interaktiivinen konsertti, johon etenkin perheen pienimmät ovat tervetulleita. Tässä konsertissa saa laulaa ja tanssia mukana! Ruska Duo soittaa huilua, selloa ja muita soittimia. Konsertissa kuullaan joululauluja maailmalta esim. Kolumbiasta, Venezuelasta, Hawaiilta, Etelä-Afikasta ja Ruotsista.

21.12. Duo Helinheimo & Ronimus
Duo Helinheimo ja Ronimuksen konsertti Lielahden kartanossa kutsuu kuulijan hiljentymään klassisen musiikin ja joululaulujen ääreen. Emma Helinheimon, sello, ja Akseli Ronimuksen, vibrafoni, duokonsertissa joululaulut saavat uusia sävyjä sellon ja vibrafonin mielenkiintoisessa vuoropuhelussa.