Siirry sisältöön
Kartta

LIFE IS AN INTRODUCTION TO DEATH.  Meillä kaikilla on yksi. Eikö niin? Me arvostamme sitä. Hyödynnämme ja käytämme sitä hyväksi. Nauramme sille. Jaamme sen muiden kanssa. Haluamme sen merkitsevän jotain, olevan jotain hienoa. Haluamme jättää jäljen. Katsoa taaksepäin ja sanoa: olen elänyt!

Tartumme sitä sarvista, pyöritämme ja ravistelemme sitä, työnnämme keskisormen keskelle sitä ja taistelemme sen puolesta. Elämä on karkea, kaunis, tylsä, ennustettava, avoin ja se päättyy väistämättä joskus. Ehkä liian aikaisin ja joillekin jopa epämukavan myöhään.

Jos tämä ei ole hieno johdannon esittely, niin sitten emme tiedä mikä on.

Tässä tanssiesityksessä Linda ja Bas punovat yhteen erilaisia ​​elämään ja kuolemaan liittyviä johdantoja. Hieman satunnaisesti ja sotkuisesti, koska olemme vielä keskellä elämää emmekä tiedä tarkalleen mitä siitä pitäisi ajatella. Mikä tekee elämästä elämisen arvoista? Kuka saa elää, kuka taas ei?

Linda ja Bas, nämä kaksi kuolevaista, yrittävät selvittää tämän asian, koota itsensä, tanssia, esiintyä ja laulaa kuin viimeistä päivää!

Tiedoksi: Esityksessä on puhuttua tekstiä, enimmäkseen englanniksi, suomennoksen kera.

MISSÄ & MILLOIN
Perjantai 2.2.2024, klo 19:00 (ensi-ilta)
Lauantai 3.2.2024, klo 15:00
Galleria Muuntotila, Lielahden kartano
Osoite: Tehdaskartanonkatu 38, 33400 Tampere

LIPUT
Pääsymaksu: 10 €
Ovet aukeavat 30min ennen esitystä.
Maksu MobilePayBoxin kautta koodilla 2710YJ tai ovella tasarahalla.

Teosta ovat tukeneet:
Tampereen kaupunki, Taiteen edistämiskeskus, Euroopan unioni, Goethe-Institut. Tämä teos on tuotettu Euroopan unionin taloudellisella tuella. Tässä esityksessä esitetyt näkemykset eivät edusta Euroopan unionin virallista mielipidettä.